Ciki, ha 15 évesen még mindig fogom anya kezét az utcán?
5-ös vagyok. Látom vannak szövegértési gondjaid. Már nem fogom holtan találni egyiküket sem, mert már meghaltak. Ahogy írtam is a válaszomban. Legalábbis szerintem elég egyértelmű volt: "Sosem fogtam se a nagyszüleim, se a szüleim kezét," ... "És nem bántam meg egy percig sem, hogy sosem fogtam a kezüket, miután meghaltak."
És azt sem írtam soha, hogy cikinek éreztem volna őket valaha is. Én csak a kézfogást tartom annak, egy bizonyos életkor felett. És azzal a válaszolóval is egyet értek, aki azt írta, hogy a kézfogás és a kézenfogva sétálás közt szakadék van. Én is megfogtam a kezét édesanyámnak, mikor elvesztette a szüleit, és az én vállamon zokogott. Édesapámét is, mikor édesanyám meghalt. DE soha nem sétáltam egyikükkel sem kézenfogva, mert én azt az aktuális szerelmemmel tettem 15 éves koromtól kezdve (bár már előtte se sétáltam soha kézenfogva rokonnal).
Szerintem egyáltalán nem ciki. Én 20 leszek és néha, amikor együtt megyünk vásárolni, fogom a kisujját. Tudom, hogy gyerekes, de szeretem az anyámat és tudom, hogy jól esik neki ez a kis gesztus. :) Nyugodtan fogd a kezét, mert ha a cikiség miatt nem mered megtenni, mikor már késő lesz bánni fogod.
19/L
Oké,hogy ti így fogjátok fel,meg,hogy mindenki máshogy mutatja ki a szeretetét.De az embereknek nem ez lesz az első gondolata ha titeket látnak,hogy milyen jó a kapcsolatotok.
Sőt,lehet még azt se látják rajtatok,hogy egy anya a lányával sétál.Nézhetnek barátnőknek,ergó leszbikusoknak is.
ÉS más honnan tudja,hogy a lány éppen az anyjával van?
A mai 16 évesek többnek néznek ki a koruknál.Ha fiatalos az anyja akkor meg evidens,hogy annak nézik.Vannak rosszindulatú,elvont gondolkodású emberek,ezt mindannyian tudjuk.
Én is szoktam fogni anyám kezét az utcán (23 vagyok), sőt még ő is megfogja az ő anyja kezét az utcán pedig 50 felett van. Az meg, hogy ki mit gondol, mikor meglát, cseppet sem érdekel. Nem az ő kedvükért teszem, amit teszek.
Szerintem az sokkal cikibb, ha valakit ennyire érdekel, hogy mit gondolnak róla mások. Ha nekem jól esik így kimutatni a szeretetemet, akkor nem fogom korlátozni magam, mert esetleg valaki szerint ciki vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!