Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha 15 évesen még mindig...

Ciki, ha 15 évesen még mindig fogom anya kezét az utcán?

Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 22:13
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem is ciki. Az anya iránti szeretetet másképp is ki lehet fejezni, pl. jól tanulsz, nem idegesíted, kedves vagy vele, segítesz a házimunkában, stb. Ezekből is érzi, hogy szereted, nem kell a kezét fogdosni (ez olyan, mintha még 3 éves lennél), és az anyukára nézve is kínos (úgy tűnhet, mintha nem lett volna képes elég önállóra nevelni téged). Jobb, ha nem hozod ilyen helyzetbe. Ha mindenáron érintéssel akarod kifejezni a szeretetedet, simogasd meg a vállát vagy öleld meg otthon. Sokkal meghittebb, mint az utcán kézenfogva mászkálni.
2012. aug. 30. 19:06
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
De ha ők így szeretnék kifejezni a szeretetet? Tudják, hogy nem csak így lehet, de ők így akarják? Akkor nekiálltok cikizni őket, mert máshogy szeretnek? Nem veszitek észre, ez mennyire beteg dolog?
2012. aug. 30. 19:13
 33/38 anonim válasza:
Miért lenne ciki??? szerintem ez nagyon jó dolog. Sajnos nekem nincs annyira jó kapcsolatom anyukámmal és néha úgy vágynék az ölelésére, de nem nem vagyunk ehhez hozzászokva... szerintem aranyos dolog. (és ne foglalkozz azokkal akik leszólnak emiatt)
2012. szept. 19. 14:59
 34/38 anonim válasza:
Amúgy meg minden embernek más a szeretetnyelve. mindenki másból érzi azt, hogy szeretik-e vagy sem. valakinek a dicsérő szavak, valakinek az együtt töltött idő, másoknak pedig a testi érintkezés. ezért nem kell elítéli senkit én úgy gondolom.
2012. szept. 19. 15:04
 35/38 anonim ***** válasza:
S
2012. szept. 19. 15:10
 36/38 anonim ***** válasza:

Shopia Loren több mint 80 éves, a fia kb. 40, és kézen fogva járnak.

Ha fiú lennél akkor igen vsak furán nézne ki h fogod anyikád kezét 15 èvesen. 20- tôl fölfele már nem. Inkább aranyos.

Lànynál viszon mindegy a kor, nem ciki szerintem.

De ha te még is annak érzed akkor kézfogás helyett karoljatok egymásba.

2012. szept. 19. 15:15
 37/38 anonim ***** válasza:

Hidd el nekem ha azokra hallgatsz akik azt mondják ciki,ha ne adj Isten pár hónap,év múlva elveszíted óriási lelkiismeret furdalásod lesz. :( Soha nem tudod mikor mennek el és mikor arra gondolsz,hogy majd holnap mondod el neki mennyire szereted,vagy akkor kérdezel meg tőle valamit,lehet,hogy már nem lesz ott,hogy megtedd :(

Ezt a saját bőrömön tanultam meg :((

2013. jan. 21. 11:30
 38/38 anonim válasza:
eléggé az
2013. febr. 8. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!