Nagyon megbantottam valakit, meg lehet ezt bocsjatani?
Anyum beteg volt nem szedte a gyogyszereit, rosszul lett kihivtuk a ugyeletett ellattak majd epp indultak volna amikor a mento megerkezett a hugom hivta oket es elvittek anyumat bar az ugyelett azt mondta jobban lesz otthon is de a mentok bevittek tovabbi vizsgalatra. A korhazba tudogyuladast kapott es meghalt.
En nagyon haragudtam a tesomra es kiabaltam vele hogy az o jibaja mert mentott hivott es ha otthon maradt volna meg mindig elne.
Nagyon sajnalom hogy ezt mondtam neki meg csak 16 eves es teljesen osszetort. Hogyan tudnam rendbe hozzni? Szazszor bocsanatott kertem es mondtam hogy nem gondolkoztam es anyunk nagyon beteg volt, es jo hogy menrott hivott stb.. de alig beszel alig eszik egesz nap a szobajaban van mar lassan egy hete. Nagyon rosszul erzem magam
Ez most neked sem fog jól esni, de az ilyen pont azok közé a mondatok közé tartozik, amit nem lehet megbocsájtani.
Idővel tehettek úgy, mintha nem hangzott volna el, és besöpritek a szőnyeg alá, de visszaszívni, jóvá tenni nem lehet.
Gondolom, épp elég lelkiismeret furdalása van a testvérednek így is, és elég csapás neki 16 évesen, hogy elvesztette az anyját.
Őt hibáztatni mindezért...ez nem megbocsájtható egy (gondolom) felnőtt embernek.
Kedves kérdező. A húgod joggal visszavághatott volna, hogy miért ő volt 16 éves létére egy nagyon beteg ember mellett, miért nem te vetted a kezedbe az irányítást?
Ő kb. annyira hibás mint te, magyarul semennyire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!