Mit tegyek, már Úgy érzem megbolondulok?
Másfél éve költöztünk ki külföldre mivel a férjem itt dolgozott már jópár éve.Gyerekek oviba járnak.Én meg itthon ülök.Sajnos nyelvhiány miatt nem tudok elmenni dolgozni.A pénzböl amit a férjem keres jól kijövünk,söt...
De annyira rosszul viselem hogy egész nap itthon kell ülnöm,nem tudok dolgozni.Már az is átfutott az agyamon hogy visszaköltöznék magyarországra.Mit tegyek,már egyszerüen ebbe fogok belelörülni.
Ti mit tennétek visszamennétek?
Továbbra is csak azt tudom írni h már rég megtanulhattál volna angolul.
Nem kifogás az amit leírtál
Az csak egy dolog, hogy így nem kellett volna kimenned, mert másfél év boldogtalanság nem éri meg azt a pénzt, amit kint keres a férjed. Ez a mai világ baromsága, hogy mindenképp külföldre kell menni.
Viszont mivel van internet és van időd, a legjobb az lenne, ha keresnél magyarokat és/vagy magyar közösségeket a városban. Na meg meg kell tanulni a nyelvet alapfokon. Másfél év alatt meg lehetett volna. Már csak azért is, hogy ha a férjed elveszíti az állását, a tiedre támaszkodva egy ideig ellennétek.
8
Egyetértek veled. Én is már annyira szeretnék kimenni. Vissza sem néznék. Ez az ország már egy nagy semmi. Nem jut sehova az ember. Nem hülyeség h ki kell menni, csak előtte megtanulni a nyelvet. V ha már előtte nem ment, akkor másfél év alatt perfektül meg lehet tanulni. Már ha akarja az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!