Az edesanyammal nap mint nap veszekszunk s sokszor ennek verekedes a vege mar nem birom erzem hogy megbolondulok mi a teendo?
Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 15:05
1/8 anonim válasza:
Jól értem, verekszetek az Édesanyáddal..? Ajajj...
Annyiból, amennyit ide írtál nem lehet segíteni. Bővebben! Min szoktatok vitatkozni? Hány éves vagy, milyen nemű, stb...
3/8 anonim válasza:
Nem szép dolog verekedni egy édesanyával! Én inkább letörném mindkét kezem, minthogy megüssem anyukámat, bármit is tenne! Biztos, hogy nem akar neked ártani, hiszen gondolj bele, ő volt az, aki felnevelt, aki ott ült az ágyad mellett, mikor beteg voltál, ő tanított járni, beszélni stb. Inkább hallgasd meg, amit mond, gondolj arra, neked hogy esne, ha a saját gyermeked megverne?! Ha néha dühbe is gurul, annak biztosan oka van! Kérlek, gondolkozz el rajta, hogy mit rontottál el és próbáljátok közösen, türelmesen megoldani a problémát!
4/8 anonim válasza:
aze lsö válaszolonek igaza van. fontos téynezöket nem irtál le. hány éves vagy milyen nemü,mi a vita tágya.stb ezek a zért mérvadóak lennének
5/8 anonim válasza:
..egy anyát megütni tényleg nem szép dolog, de Kedves Utolsó, ebből nem következik, hogy ez csak, és egyes egyedül a gyerek hibája...
Az éremnek két oldala van, ez esetben biztosan.:(
6/8 anonim válasza:
arra már nálunk si volt példa hoyg 22 évesen meg kelltt fogom anyám kezét mert pofonra lendült....felnöttként nem engedem meg hoyg megüssön akármenynirre a z anyám a kkor sem.meg nem ütöttem soha én sem anyámat nem is tzenném,de megvédtem már én m is magamat töle.szerinetmna kérdezö is a verekedést iyg érti.
7/8 anonim válasza:
Nem tudjuk, hogy mi az oka, én sajnos átéltem olyan helyzetet, amikor verekedés lett otthon gyerek és anya között az alkoholizmus miatt...
De más oka is lehet, hogy már észérvekkel nem tudnak hatni egymásra, de mindenképpen szörnyű dolog.
Ha teheted, költözz el otthonról!
8/8 anonim válasza:
... mármint az anya volt alkoholista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!