Könyörgöm írjatok valami tanácsot, megbolondulok? Segítséég!
Könyörgöm valaki írjon valami választ, mert belebolondulok:(
Anya depressziós, régen ivott rá alkoholt, de annak már vége(mármint a gyógyszerekre ivott). A napokban RENGETEG lelki godn érte, az, hogy szerelmes apába, de már elváltak, pénzügyek, stb.
És az idegesség(és gondoloma gyógyszerek hatására)olyan belassult, egész nap olyan életunt, letört, én ezt enm bírom, ami itthon megy, végignézni főleg nem. OLyan érzé, mintha nekem kellene az anyukájának lennem. Már nem bírok kedves lenni vele, besértődtem, erre húgom is, és húgom valamit a fejéhez vágott anyunak ami miatt mégjobban letört. Nem tudok jó példát mutatni, ez is az én hibám, de beleőrülök, hogy nem tudok anyura támaszkodni. Mi van, ha szomorúságába begyógyszerezi magát? Apu nem tudhat semmit az egészről, gondolkoztam, hogy elmegyek itthonról, mert nem bírom, de nem merem itthon hagyni sem, tudom, hülye vagyok, de az öngyilkosságom is gondolkodtam, ahhoz gyáva vagyok.
Öngyilkossághoz nem kell bátorság...
Na de a lényeg, hogy ki kell szakítani otthonról... a depressziót nem gyógyszerekkel kell kezelni (nekem is van mégse sajnáltatom magam mert másoknak szar) vidd el az erdőbe kirándulni vagy keríts neki pasit vagy hozd vissza apádat.
Apával egy házban élünk, szóval anyuval apuval is, de ez hosszú...nem bírom nézni, hoogy tönkreteszi magát.
Több, mint két éve nem mentünk el sehova, anyuval kettesbe főleg nem, ezt nem akarom elmondani, hogy miért nem..De nem.
Egy felnőtt azt tanácsolta, hogy járjak el itthonról, de anyum már megemlítette, hogy sokat megyek el, lelkileg tönkremegyek benne, és nem önzőségből írtam.
2. válaszoló, ha szabad tudnom mi történt veled?:(
Sajna nekem nagyon nehéz visszafognom magamat, nem megy a kedvesség, és ezért hibáztatom magamat, nem akarm húgomat erre nevelni, dde már nem tudok mit tenni, néha olyan, mintha mondanék valamit anyunak, és egyik fülén be másikon ki, ezt nem szemtelenkedésből írom, nagyon tisztelem, de nem tudok kedves lenni, nem tudom miért.
AZ a baj, hogy annyira kellene nekem egy lelki támasz, értitek..:(akihez doabújok, stb.
4,5, válasoló, köszönöm.
Nem tudok , rokonoktól pláne nem....MAxx barátoktól, de úgy érzem, néha terhelem őket.
5. válaszoló. Tudom, hogy be kell fejeznem, de ez nekem is sok. ÉS én hhiába vagyok kedves, húgom akkorse lesz az, nem megy, nem bírom, belerokkanok, és tudom, hogy szemétség, de idáig bírtam:(
Nem értem miért nem bírok vele kedves lenni, és magamat okolom, tudom, hogy be kellene fejeznem, de csinál pár olyan dolgot is, adósságok, minden, és ugye titokban kell rendeznünk, mert ez CSAK az Ő adssága, apa ezekről nem tud. És mikor idegeskedünk, meg van, hogy én adok neki pénzt pl buszjegyre, postára, stb:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!