Könyörgöm írjatok valami tanácsot, megbolondulok? Segítséég!
Könyörgöm valaki írjon valami választ, mert belebolondulok:(
Anya depressziós, régen ivott rá alkoholt, de annak már vége(mármint a gyógyszerekre ivott). A napokban RENGETEG lelki godn érte, az, hogy szerelmes apába, de már elváltak, pénzügyek, stb.
És az idegesség(és gondoloma gyógyszerek hatására)olyan belassult, egész nap olyan életunt, letört, én ezt enm bírom, ami itthon megy, végignézni főleg nem. OLyan érzé, mintha nekem kellene az anyukájának lennem. Már nem bírok kedves lenni vele, besértődtem, erre húgom is, és húgom valamit a fejéhez vágott anyunak ami miatt mégjobban letört. Nem tudok jó példát mutatni, ez is az én hibám, de beleőrülök, hogy nem tudok anyura támaszkodni. Mi van, ha szomorúságába begyógyszerezi magát? Apu nem tudhat semmit az egészről, gondolkoztam, hogy elmegyek itthonról, mert nem bírom, de nem merem itthon hagyni sem, tudom, hülye vagyok, de az öngyilkosságom is gondolkodtam, ahhoz gyáva vagyok.
szia ez nem lelki segély hanem egy másik mankó ha minden kötél szakad:
Én is depressziós voltam egy 7 hónapos és egy 7 éves gyerek mellett. A legjobban az fájt, hogy olyan állapotban kellett látniuk, Szegénykéim nem értettek semmit,hogy mi bajom van, és képtelen voltam változtatni a hangulatomon pedig mindent megpróbáltam. Aztán a pszichiátrián kötöttem ki, ahol rögtön tele akartak tömni gyógyszerekkel.
Mást választottam és kb egy éve se híre se hamva a depressziónak és a legjobb az az egészben, hogy igazán meggyógyultam, mert megszűnt a depresszióm oka, és soha többé nem leszek depressziós újra.
Ha érdekel a gyógymód ami segített írj privit és megosztom veled.
"Öngyilkossághoz nem kell bátorság... "
Első! Ezt nem gondolhattad komolyan!!
Volt aki meglátta,hogy a pszichiátrián a betegek varrnak.Azt mondta,hogy ö már jol is van,jol érzi magát,nincs semmi baja.:)
Az ember azért jött a világra,hogy küzdjön.Ha körbenézel magad körül,meglátod,hogy nincs gondtalan ember,mindenkinek megvan a saját kereszje.Kinek kisebb ,kinek nagyobb,vagy átmeneti állapotokban,bizonyos ideig rossz idöszak,aztán jobb.Ez a körforgás,de azt mondják,rossz után a jo jön.Meg valaki azt is mondta "Ember küzdj és bízva bízzál."
Szia Kedves Lány!
Tegnap olvastam segítségkérésedet,de csak ma tudtam rá válaszolni. Hát nem egy egyszerű eset amibe belekerültél, de minden helyzetbe , és minden körülmények között tud segíteni Isten. Nem akarok vallásos szöveget írni,de én hívő vagyok és minden problémámban számíthattam rá, és megsegített. Hisz Isten szeret mindenkit! Esetleg bátorításként olvass el pár történetet, kinek hogy segített. Nagy buzditást tud adni! [link]
Ha kérdéseid vannak, küldj üzenetet emailba! Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!