Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Könyörgöm írjatok valami...

Könyörgöm írjatok valami tanácsot, megbolondulok? Segítséég!

Figyelt kérdés

Könyörgöm valaki írjon valami választ, mert belebolondulok:(

Anya depressziós, régen ivott rá alkoholt, de annak már vége(mármint a gyógyszerekre ivott). A napokban RENGETEG lelki godn érte, az, hogy szerelmes apába, de már elváltak, pénzügyek, stb.

És az idegesség(és gondoloma gyógyszerek hatására)olyan belassult, egész nap olyan életunt, letört, én ezt enm bírom, ami itthon megy, végignézni főleg nem. OLyan érzé, mintha nekem kellene az anyukájának lennem. Már nem bírok kedves lenni vele, besértődtem, erre húgom is, és húgom valamit a fejéhez vágott anyunak ami miatt mégjobban letört. Nem tudok jó példát mutatni, ez is az én hibám, de beleőrülök, hogy nem tudok anyura támaszkodni. Mi van, ha szomorúságába begyógyszerezi magát? Apu nem tudhat semmit az egészről, gondolkoztam, hogy elmegyek itthonról, mert nem bírom, de nem merem itthon hagyni sem, tudom, hülye vagyok, de az öngyilkosságom is gondolkodtam, ahhoz gyáva vagyok.

2011. júl. 24. 23:02
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
23:26! NAgyon angyon köszönöm!
2011. júl. 24. 23:28
 22/38 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Mennyi idős a húgod?
2011. júl. 24. 23:28
 23/38 A kérdező kommentje:
Én 16, húgom 12 és fél.
2011. júl. 24. 23:29
 24/38 anonim ***** válasza:

találtam többet is, nem tudom, hová valósi vagy, ezért idemásolom a linket, ott vannak a telefonszámok városok szerint. Ez ifjúsági, ingyenesen hívható: [link]

vagy ez: [link] ez is ifjúsági. Nézek még, ha most nem veszik fel, akkor holnap reggel mindenképp próbáld meg, ők tudják, hogyan segítsenek neked.

2011. júl. 24. 23:32
 25/38 anonim ***** válasza:
itt van egy non-stop szám is pirossal kiemelve, ezt most azonnal is felhívhatod: [link]
2011. júl. 24. 23:34
 26/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Ma nem tudom megpróbálni, mert anyunak van pénz a telóján, úgyhogy elkérem majd az övét. KÖszönöm, és megpróbálok beszélni vele NAgyon nagyon köszönöm, hogy kerestél nekem!
2011. júl. 24. 23:34
 27/38 anonim ***** válasza:

23:23 vagyok. Igen, valóban necces kor. Minden Rád/Rátok szakadt lelkileg.

Ki kell tartanod. Ez egy nagy teher, de meg kell birkóznod vele.

Ne menj be a szobába. Ha csendben is, de ülj mellette, próbáld közben magadat is erősíteni lelkileg.

Egy nap többször is, akár 2 óránként beszéld meg vele, hogy Te komolyan szereted, és segítesz neki. Talpra kell állnia. Meg mindent, amiket leírtam.

De szerintem emellett szüksége lenne pszichológusra is.

És nem utolsó sorban Neked is kell valaki, akinek elmondhatod a problémáidat. És így kibeszéled magadból, lehet hátra tudod hagyni, és türelmesebb leszel Édesanyáddal.

Nem tudom, hogy vannak-e ingyenes pszichológusok, de egyet keressél fel magadnak kérlek. És mond el neki az összes érzésedet, bánatodat, fájdalmadat. Meglátod erőt merítesz belőle, és egy fokkal, vagy akár kettővel Te is feljebb léphetsz a lejtőn.

De véleményem szerint Anyukádat is újra orvoshoz kell járatni. Beszélje ki ő is a problémáit.

És tudod! Szeretet, türelem, szeretet, türelem és így tovább.

Légy erős! Menni fog! Meglátod! Szorítok Nektek!

2011. júl. 24. 23:36
 28/38 anonim ***** válasza:
[link] ez is lelkisegély, 116-123 a szám feltétlenül írd meg, mi lett!
 29/38 A kérdező kommentje:
Jajj most látom, hogy ingyenes. Bocsánat, :( MIndenképp holnap próbálm, úgyis apa nem lesz itthon, és akkor nem hallja, ha telefonálok. NAgyon köszönöm, hogy segítettél/segítettetek.:(:)
 30/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!!! NAgyon!! Holnap majd írok mindenképp.

TAláltam egy volt osztályfőnököt, akvel nagyon jóban vagyok, lehet őt is flhívom! Holnap írok mindenképp, köszönöm nektek!

2011. júl. 24. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!