Mit tudok kezdeni a 18 éves fiammal? Állandóan sok pénze van és nem tudom honnan!
Milyen jó!
Minden kérdésnek az a vége, hogy kamu... Igaz? Az emberek most nyáron unatkoznak és kérdéseket találnak ki. De itt a legtöbb válaszoló kiskorú, szóval fogalma sincs a gyereknevelésről és a problémák megoldásáról.
A kérdező unalmában gépel fél oldalakat!
A kérdezőnek:
Szerintem a fiad, -miután ennyire ad magára- öreg néniket kényeztet. Mivel azt mondta, hogy szégyenli amit csinál. Én erre gondolnék. A dealer-kedés is rossz, de nem olyan szégyen egy férfinek, mint aki 80 éves mamákat simogat, puszilgat, nyalogat .....
szia kedves anyuka!végigolvastam nagyjäbol a välaszokat..
nem deeler,serintem ez szinte biztos.én tényleg arra godnolok hogy akär nökkel,akär férfiakkal létesit szexuälis kapcsolatot pénzért.ehhez elengedhetetlen az ilyen külsö,és nagyon megis fizetik.lehet csak 1 nö van neki,akär idösebb akär fiatalabb,aki alkalmakra fizet,és milliomos a csaj.sose tudni.én szerintem,nem kell magännyomozot fizetned..egy ismerösöd akit nem simer a fiad...älljon nem meszse a kocsijätol ,värja amig a fiad kiindul otthonrol este,és kövesse.elöszörre ais elég ha tudja hova megy,nem kell ott dekkolnia.irja fel a cimet aki követte,stb stb.mär onnan is sok dolog kiderülhet.
Gratula! Kész a forgatókönyv!
Tuti,hogy kamu a kérdés az összes kiegészítéssel együtt.
Az én gyerekem a tudtom és az engedélyem nélkül nem rendezhette volna be a szobáját vadi új butorokkal,aztán meg annyira titkolódzik,hogy hová jár,de azt meg elmondja, hogy fodrász,kozmetikus,szolárium,fogfehérítés.
Aztán a kocsiban fehérnemű,óvszer! Elolvastam az összes választ,pontoztam,de a végén majd nagyon untam az egész kitalált hülyeséget. A válaszolók jó ötleteket adtak.
Egyébként bármely nyelven Londont mindíg nagyL-ler írjuk.Ha ott élek,akkor erre különösen vigyáznék.
09:13 as vagyok.cska azt tudnäm miéRt hiszik midnen kéRdésre ami kics9it érdekesebb sztory hogy kamu?vagy amire kicsit több vàlasz jön?persze,vannak,szoktek és lesznek is itt az oldalon sjanos kamukérdések,mondjuk én sem értem mire jo ez.de azt birom,hogy mr jött erre is kb 48 vàlasz mire egy beirta hogy kamu..na onnantol kezdve ez mindenkinek kamu..
szerintem ez a kérdés nem kamu.miéRt lenne az?azéRt nem annyira cifra a sztory.ha kamu lenne valoszinü jobbat talält volna ki a kérdezö.meg hogy kis a val irja az angliät..és?ilyet..én meg zürichben lakom,ritkän irom nem "z"-vel.és nem azért mert ekkora suta paraszt vagyok,hanem mert gyorsan gépelek,igy esik kézre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!