Mit tudok kezdeni a 18 éves fiammal? Állandóan sok pénze van és nem tudom honnan!
Figyelj. En azt mondom hogy ha londomban laksz ott mas az elet mint erre fele m.o-n(en romaniaban lakok de hasonlo az elet) es ott az oreg neniket meg szeretik ha egy fiatal pasi olelgeti. Szerintem a fiad striciskedik es azert megy este hogy ne legyen feltuno mert lehet hogy szegyenli, hogy mit csinal.
16/f
De szerintem mar szamoljuk fontban naponta van 2-3 nenike v tobb akit olel es az ad neki 100-200 fontot es az mar nagy penz es abbol o nyugodtan tud markas cuccokban jarni es markas autot venni!
16/f
23:01 vagyok
Ha legálisan jutott volna a pénzekhez, akkor nem titkolná előttetek a forrását, hanem büszkén elmondaná, hogy itt és itt állása van...
De te is tudod, hogy NINCS MUNKAHELYE, még tanul!
Ha legális jövedelem lenne, akkor lenne egy legális munkahelye, havi fizetése, adózna a jövedelme után, lenne adókártyája, stb.
Azért annak millió jele lenne, találnotok kellene hivatalos iratokat a munkahelytől.
1. Nézzétek át a számítógépét! Valami jele csak van az üzleteléseinek...
2. Nézzétek át a mobilját, SMS-eit, hátha találtok valami gyanúsat...
3. Faggassátok ki az öccsét : ugye ő sem szeretné, ha a bátyja börtönbe kerülne?
-----------------
Most kifaggattam a fiamat, szerinte honnan lehet egy vele egykorú fiúnak halom pénze?
Az ő véleménye is az, hogy valami sötét ügy lehet a háttérben és ő nem lacafacázna : ha nem mondja meg őszintén (és nem hagy fel azonnal vele) akkor feljelentené a rendőrségen!
(Még mindig jobb, ha ti jelentitek fel, mintha a szomszéd feljelentésére szállnak ki a nyomozók. Vagy ezzel nagyobb bűncselekménytől menthetitek meg!)
A kis tabletták is drogra utalnak (extazi?)... 8-[
A fiam még azt is javasolta : fogadjatok magánnyomozót és azzal deríttessétek ki, hova jár, mit csinál, honnan lehet ennyi pénze?
Játékterem?... (Na, nem! Az inkább VISZI a pénzt, mint HOZZA.)
Pókerezik?... (Ennek is lennének nyomai, látnátok, hogy megszállott kártyázó.)
Valamit vesz külföldről a neten és eladja itthon?... (Ennek is lenne jele : postán érkező csomagok a nevére, ismeretlen tárgyak a holmijai között, üzletelő hívások.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!