Mit tudok kezdeni a 18 éves fiammal? Állandóan sok pénze van és nem tudom honnan!
A drog-tabletták elég jellegzetesek, nem sima tabletták, hanem színesek és különféle ábrákat nyomnak rájuk...
Lehet, hogy ilyenkor esténként kaszinóba vagy játékterembe megy??? (Amikor veszít a kártyán, akkor nincs pénze, amikor meg nyer, akkor vannak nála a nagyobb pénzek.)
De ezt miért titkolná ennyire?
Talán azt gondolja, hogy mérgesek lennétek miatta?
Ha öreg tyúkokkal fekszik le, annak azért lennének megint elég komoly kockázatai : AIDS-et kaphat!!!
Próbáljatok nyugodtan, türelmesen, megértően leülni vele és megbeszélni : rátok mindig számíthat, biztos lehet benne, hogy ti mellette álltok... De most nagyon aggódtok, hogy bajba kerül, nem normális, hogy ennyi pénze van, amivel nem tud elszámolni!
BÁRMIBE keveredett, bármit csinál, mondja el, hogy legalább tudjatok róla, ne a rendőrségtől kelljen megtudnotok, mert akkor már nem tudtok neki segíteni. :[
Hát nem tudom... nekem ez eléggé kamu kérdésnek tűnik. Ha valaki dealerkedik is, nem hiszem, hogy ennyi rengeteg pénzt össze tudna szedni rövid idő alatt..( autó, motor, bútorok, lakás)
A másik meg, ha tényleg 12-13 éve Londonban éltek, gondolom jól tudsz angolul, és nem okoznak gondot a dealer szó leírása
Igen, szerintem is az lehet, hogy játékteremben nyeri a pénzt... Van azért ott rulett is, nem csak póker.
Lehet, rájött, hogy ez megy neki. :D
Addig játszik, amíg van pénze és mikor nyer, akkor tele van zsozsóval... :]
Próbáljatok előtte célozgatni, beszélgetni : X milyen szerencsés volt a kártyában, nyert egy nagy összeget!... Milyen ügyes!... (Hátha ezzel könnyebben ráveszitek, hogy őszinte legyen.)
Bár ha kártyázna, azt a barátnője legalább tudná!
Előtte miért titkolná?
Amikor ilyenkor esténként elmegy "valahová", milyen ruha van rajta? (Autójában nincs GPS, amit ki lehetne "faggatni" hol járt a gazdi előző este?) ;]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!