Mit tudok kezdeni a 18 éves fiammal? Állandóan sok pénze van és nem tudom honnan!
Nézd, az eddigi beírásaidból én azt gondolom, hogy a sok pénze nem drogokból van!
Én hinnék neki, mert ez elég őszintének tűnt : ő semmi bajba nem keveredett, de szégyellné elmondani, honnan van a pénz...
Erre én meg azt mondanám neki : Fiam! Inkább tőled szeretnénk megtudni a pénz eredetét, mint másoktól, mert előbb utóbb mindig minden kiderül... Mindig van valaki, egy ismerős, aki megtudja, mit csinál és vissza fogja mondani... Ne tegyen ki titetek ennek a szégyennek!
Így fel tudtok készülni a védekezésre, és lehet egyáltalán nem olyan szégyellnivaló, amit csinál! (Manapság?)
sztem tuti h a külsejéből él...csak azt kéne tudni hogy milyen formában!ha eléállsz,hogy na kisfiam,hozzám lehetsz őszinte,akkor tuti nm lesz az.tégy vmi olyan dolgot,amin meglepődik.ne éreztetsd vele h vallatásra megy ki a játék!
most az jutott eszembe(lehet baromság)h kérj tőle kölcsön egy kisebb vagyont,ettöl f@sza gyereknek fogja érezni magát,és mivel te "alázkodsz meg",könnyebben a bizalmába fogad.persze ha ad pénzt,tedd el,majd visszaadod neki.nem tudom hogyan reagálna,de hátha a váratlan helyzet kihozna belőle vmi őszinteséget!
Chippendeal-fiú lenne?...
Ahhoz kellene némi smink vagy mikor hazajön, lenne az arcán valamennyi smink (alapozó, púder).
Tanga alsógatya?...
---------------------
Nekem éppen 18 éves a fiam, jövőre érettségizik.
Iskolába jár (nappalira), csak annyi zsebpénze van, amit mi adunk neki, a mobilját is mi vettük, a számítógépét is...
Semmiféle olyan pénze nincs, amiről nem tudok!
Ha lenne autója, csak olyan lenne, amit mi adtunk volna, de örülünk, ha nekünk futja autóra, nemhogy a gyerekeknek vennénk... :S
Tuti nem tudnám becibálni kozmetikushoz, vagy manikűröshöz, azt is nehezen tűri, ha időnként alkohollal áttörlöm az arcát, hogy ne legyen pattanásos!
Ha van is márkás cucca, azt mi vettük neki...
Mondjuk az én fiam is sokat játszik a neten pókeres meg biliárdos játékokat, de eszébe sem jutna játékterembe menni...
Az én 18 évesem egy csupa kéz-láb növésben levő kamasz, akinek pelyhedzik a bajsza és a szakálla. :]
nem hinném h minden dealer kapucnis felsőben jár,de én kizárnám azt h a fiad ezzel foglalkozik.annak más jelei lennének(mindig más időpontban menne el otthonról,lenne sok ellensége,éjjel vernék az ajtótokat,gyanus telefonok,stb)
sztem nem csinál törvényellenes dolgot,mert ha ezt tenné sztem már rég elköltözött volna otthonról,mert akkor nem kéne magyarázkodni nektek ha bármi gyanus dolog történne.meg mint már mondtad is,halál nyugodt...nincs olyan közös ismerősötök akiben bízik a barátod és segíthetne neked megtudni a dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!