Mit tudok kezdeni a 18 éves fiammal? Állandóan sok pénze van és nem tudom honnan!
Nekem is van egy 18 éves fiam, és őszintén megmondva nagyon meg lennék ijedve, ha többszázezer Ft-ot találnék nála!
Én biztosan nem hagynám ennyiben a dolgot!!!
Egy szép napon majd a rendőrség kopogtat az ajtótokon és tőlük fogod megtudni, mikbe keveredett a fiad! 8-o
Azok a kis tabletták lehetnek diszkó-drogok, lehet hogy ezeket adja-veszi, ebből lehet sok pénze.
Azért az sem teljesen normális, hogy kozmetikushoz, manikűröshöz, szoláriumba jár! Egy ilyen korú fiút normális esetben 6 lóval sem lehetne ilyen helyekre bevontatni... :[
Autót vett 18 évesen?! 8-O
Tudtad, hogy az APEH vagyonvizsgálatot indíthat, ha olyan vagyontárgy kerül a birtokotokban, aminek a vételára őszerintük nem lett leadózva???
(Márpedig a fiad tuti nem adott le SZJA-t a múlt évre!)
Ti fogtok miatta bajba kerülni!!!
Most tegyetek gyorsan valamit, mielőtt még börtönbe kerül! 8[
Lehet hogy illegalis uzletbol van a sok penze de nem biztos! Mindig nem kell rosszra gondolni termeszetesen en is azt tennem de lehet meg legalis uzlet is. Lehet h illegalis de az is lehetseges hogy egesz kicsi kora ota gyujti apenzet 1 autora:S Az is meglehet mert en is ugy vettema robogomat h adtak penzt nekem hogy vegyek pl fagyit de en mindig gondosan eltettem es nem fagyiztam inkabb gyujtogettem.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!