Nektek hogy esne? Párotok a diplomaosztótok helyett az unokaöccse 26. szülinapi családi banzájába megy el.
Azért írtam ebbe a kategóriába, mert javarészt az ő családjukat érinti.
Szóval végeztem a fősulival és szeptemberben lesz a diplomaosztóm. Erre párom bejelentette, hogy arra a hétvégére apjáék elmennek a testvéréket meglátogatni, mert az unokaöccsének lesz a szülinapja, és a páromnak is kötelező jelenése van. (ez nem kamu, eddig is így volt az évek alatt)
De mégis nagyon berágtam: most komolyan, fontosabb neki az a hülye szülinap, mint a kedvese diplomaosztó ünnepsége? Nekem ez nagyon rosszul esik, hogy mindenki ott lesz a családomból, csak ő nem. :( Még a barátaim is vannak olyan jó fejek, és eljönnek, pedig mondtam nekik, hogy nem kell, igazán ne fáradjanak.
A másik, hogy minden nyavalyás ünnepet megtartanak egymás között, amire mindenkinek KÖTELEZŐ menni. Könyörgöm, párom is 30 éves, mi az, hogy valami kötelező ebben a korban? Úgy kezelik őt, mint valami hülye gyereket. (ő meg persze úgy is viselkedik)
Szóval most nagyon berágtam, és 3 év óta először komolyan elgondolkodtam a szakításon. Nem ez az első eset, hogy a családját "választja" helyettem, és kezdem megunni a másodhegedűs szerepét.
24N
Na látod-látod, vagyunk még páran! :)
Fel a fejjel, lehet, hogy valóban jobb lesz nélküle. Ilyen pasi nem érdemli meg, hogy bármilyen nőneműt "kínozhasson" a hülye viselkedésével. Tartson kutyát, vagy macskát, az majd nyaldossa a seggét. ;)
Beszélj vele. Ha továbbra is csak támad, csak értetlenkedik, hogy az ŐŐŐŐŐŐŐ családja, akkor kérdezd meg tőle, hogy 50 év múlva ki lesz a családja? A tizedik ági rokon, vagy te?
Szerintem ez a hozzáállás továbbra sem egészséges, és ilyenért nem kár. Most még fiatal vagy, most lépj, ne akkor, amikor már esetleg összeházasodtatok!
Ha lesz valami fejlemény, írj! Esetleg privátot is.
Én megértem a helyzeted, sorstársad voltam. :) És hidd el, most jobban vagyok nélküle. :)
24/n (40-es)
Köszönöm nektek!
Pénteken megyek hozzá, fogok vele beszélni. Addig is lelkiekben fölkészítem magam.
Majd írok, hogy mi volt, bár nem számítok semmi jóra.
Az unokaöccse a rokona, te nem. Ő mindig a rokona lesz, míg te nem biztos, hogy a barátnője/felesége leszel a hátralévő életében.
A diplomaosztóból nem kell ekkora dolgot csinálni. Valaki azt írta, hogy azoknál lesz orbitális buli, ahol ez lesz az első diplomás egyén. Igaz.
A barátom érettségiéje nem hívott meg. Nem sértődtem meg.
A saját érettségimre inkább a testvéremet hívtam nem a barátomat. Nem sértődött meg.
Egyik diplomaosztómon sem volt ott a barátom. És én sem az övén. Senki sem sértődött meg.
Te viszed túlzásba ezt a dolgot. Nagyon vinnyogás szagú ez számomra.
Mindenkit lepontoztál, aki nem rinyál és ért egyet veled. Ez egyértelmű. Nekem ez egy hisztizésnek tűnik.
Ilyen nővel én nem bírtam volna ki 3 évet, ha férfi lennék.
Semmi sem kötelező 30 évesen sem, korábban sem, később sem, csak éppen nem akar veled lenni.
Szerintem teljesen igazad van! Diploma osztód csak egyszer van a nagybácsi szülinapja meg minden évben. A párod másnap is oda adhatja neki az ajándékot és mondhat egy "Isten éltessen"-t de neked csak aznap van diploma osztód.
A nyaralás dolog meg tényleg gáz..azért lemondani egy ilyen utat amit már előre lefoglaltatok..nekem az jutott eszembe hogy picit anyuci kisfia még mindig a pasi akinek fontosabbak az ilyen programok a "cuki" rokonokkal, mint Te. Oké legyenek ők is fontosak, de szerintem nem fern hogy örökké előtérbe helyezi őket veled szemben.
ma 20:16
Én meg olyan férfit nem nézek semmibe, akinek az x.rokon névnapja fontosabb, mint egy előre lefixált nyaralás. Azt ne mondd már nekem, hogy csak akkor lehetett felköszönteni, amikorra be volt fizetve a nyaralás.
Én is szeretem a családom, s minden alkalomra veszek ajándékot. De ahogy ez a pasi viselkedik nevetséges.
Ja még annyit:
Tudod, nekem a családom inkább áttenné a szülinapi ünneplést egy másik napra, hogy mindkét eseményre el tudjunk menni.
Nem pedig elvárnák, hogy mindig őket helyezzem előtérbe.
Megfigyeltem, hogy ezek nagy családi összejövetelek többsége csak képmutatás.Bájolog mindenki, de a hétköznapokba meg egy telefont nem eresztenek el a másiknak.
Nem értem, hogy miért kell ennyire lehordani a kérdezőt..., na de mind1 :O
Akik nem értenek egyet a kérdezővel, mert "csak" a diplomaosztójára nem megy el a barátja, akkor képzeljenek el egy olyan eseményt, ami számukra nagyon de nagyon fontos és meghívtátok rá a barátotokat, de ő nem megy el, mert ez és ez fontosabb a képzelt programnál. Szerintem nektek sem esne jól. Mindenki mást tart fontosnak, a kérdező ezt az eseményt. Amiért valljuk be igen sokat kellett érte tanulni. Gondolom szeretné az örömét megosztani a szeretteivel is.
Válaszolva a kérdésre, nekem is rosszul esne. Mivel egy kapcsolat adok-kapokból áll. És a leírtak alapján nekem nagyon úgy tűnik, hogy ebben a kapcsolatban te adtál/adsz többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!