A férjem unokaöccse tönkreteszi az életünket, kikezd velem, anyagilag lehúz minket, mi a fenét tegyek?
Választás elé állítod szépen a párodat.
Hidd el, abban az esetben, ha a kis kedvencét választja te csak jól járhatsz, hiszen ebben az esetben csak jobb van nála
Én a helyedben véletlenül összepakolnám a cuccait, és kidobnám a ház elé.
Az a lakás feltételezhetően nem csak a férjedé, a tiéd is.
A közös kassza pedig KÖZÖS kassza. Tehát van neked is beleszólásod, hova vándorol a pénz belőle. Tessék talpra állni és megmondani az embernek hogy vagy a kölyök megy, vagy te. Esetleg te is kezdj el mindenféle hülyeséget venni, aztán ha szól érte, nyugodtan bedobhatod hogy akkor a drágalátos unokaöccsnek miért lehet, ha te a saját pénzedből nem vásárolhatsz.
A gyerek anyjával kell beszélni és a férjeddel. Én ezt kb az első hónap után elrendezte volna...
Ne akard kivégezni saját magadat...:-S
Az előző válaszolok jókat írtak. Vagy másik megoldás,hogy bebizonyítod az igazadat. Készíts hangfelvételt vagy rejtett kamerát szereltess fel. Esetleg beszélj a srác anyjával.
Bár igaz,hogy ha a férjed nem akar hinni neked az már régen rossz,de én tuti bossszút állnék a kis taknyoson.
Ja és nyugi,ne idegesítsd magad rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!