Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem unokaöccse tönkretesz...

A férjem unokaöccse tönkreteszi az életünket, kikezd velem, anyagilag lehúz minket, mi a fenét tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem nővére családjával Franciaországban élt, de a férjével elváltak, és a nő ott maradt a pasijával, a "gyerek" meg hazajött Magyarországra, beiratkozott egy felsőfokú művészeti magániskolába, és nálunk lakik 5 hónapja. Az Isten nem látott még ilyen ravasz, fondorlatos kölyköt. A viselkedése kritikán aluli, nem ismeri az illemet, azt teszi, amit jónak lát. Már az elején éreztem, hogy nincs minden rendben vele, a tekintetéből sugárzik a ravaszság, mindig valami rossz dolgon töri a fejét. A férjem imádja, fiaként tekint rá, és egy rossz szót nem lehet rá mondani emiatt. Kezdődött azzal, hogy "véletlenül" feldúlta a nappalit, összetört 3 drága dolgot, a férjemnek azt mondta, csak megbotlott és leverte őket, nekem pedig azt, hogy ezek a szobrok vallásosak, és ő ateista, ezért nem tud együttélni velük. Kénye kedve szerint megrendel mindenféle eszközt, ami szükséges a festéshez (festőnek tanul), a legdrágább festékeket, állványt stb, és a férjemmel fizetteti ki, a férjem pedig a közös kasszából simán kivesz 50-100 ezreket, hogy a kölyöknek meglegyen, amit akar. A srác teljes mértékben otthon érzi magát, berendezkedett, idehív mindenféle embert, azt kell csinálni, amit ő akar. Ha nem a saját szememmel látnám, hogy mi történik, azt hinném, ilyen csak a filmekben van. Ha ez még nem lenne elég, akkor fokozza az, hogy a srác odavan értem, ha a férjem nincs itthon, egyfolytában kétértelmű megjegyzéseket tesz, bámul, vigyorog, flörtölni próbál, egyik délelőtt pedig lefestett. Ezeket is elmondtam a férjemnek, aki azt mondta, képzelődöm, az unokaöccse nem rossz gyerek, sosem tenne semmi rosszat. Már megőrülök! Egyre durvább dolgokat csinál, hazudozik, rajtunk élősködik, a férjem jóindulatát kihasználja, a múlt héten elmentünk volna egy hétvégi kirándulásra ketten, de a srác azt színlelte, hogy nagyon rosszul van, és sunyi módon rávette a férjemet, hogy mondja le, de a férjem a kirándulás miatt elutasított volna egy munkát, és így mégis elvállalta, nekem kellett "vigyáznom" a srácra. Mikor a férjem elment 1 egész napra, akkor a srác vigyorgott, utána pedig felállt és ment a dolgára, mintha semmi baja nem lenne, közben erőteljesen nyomult rám. A férjem nem hisz nekem, mert az unokaöccse a szent, a fejem tetejére állhatok, akkor sem hiszi el, hogy a srác kihasznál minket. Én már nem tudom, meddig fog ez menni, minden körülötte forog, egy nyugodt napom nincs, teljesen felforgatta az életünket. Mi a fenét tehetnék? Már teljesen tanácstalan vagyok,nem tudom, hova fog ez vezetni. Kérem Önöket, segítsenek!
2011. jún. 12. 14:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
92%

Első vagyok.

B terv: azt írtad, próbál pimaszul közeledni hozzád. Flörtölj vele.... úgy, hogy a férjednek is szemet szúrjon. Ő fogja kidobni, ha észreveszi. :)

2011. jún. 12. 14:36
 12/31 anonim ***** válasza:
95%

OFF:

"egyfolytában kétértelmű megjegyzéseket tesz, bámul, vigyorog, flörtölni próbál,"

Amúgy te hány éves vagy?

ON:

Kérdésedre válaszolva:Vágj vissza neki.Persze az már csak rajtad múlik hogy hogy teszed.(Flörtölés,személyes dolgainak átpakolása hogy had keresse csak nyugodtan stb..)A helyedben én még pofon is vágnám azért hogy tanuljon egy kis tisztességet.Egy férjes asszonyra nem illik rá mászni.Mond meg a férjednek hogy nem kell elküldenie az unokaöccsét, de ha nem fegyelmezi meg egy kicsit akkor te elköltözöl mert nem bírod már, hogy a fiu fontosabb neki mint te vagy.

2011. jún. 12. 14:48
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egy dolgot tehetsz, megmondod az anyjànak, hogy sajàt magànak szûlte és attòl, hogy elùlt 18 még nincs le ròla a gond! Mi az hogy hazament Magayrorszàgra, az anyja meg maradt az ùj hapsival? Hol van akkor az apa? Vagy az apànak a rokonai? Elhiszem, hogy a férjed hàlàbòl viszonozni akarja a segìtséget, de ez ìgy akkor sem mòdi, hogy kôzben meg a sajàt életét àldozza be. én is mûvészetit végeztem, most franciaorszàgban élek, szòval el nem tudom képzelni, mitôl gondolja magàt olyan kûlônlegesnek az a gyerek.. Ha màr itt tartunk, miért nem tanìt nyelvet, biztos hogy menne neki, vagy csak korrepetàlàsbòl is megkereshetne annyit, amivel kiegészìtheti azt a pénzt amit az anyja hazakûld, màris kônnyebb lenne, mert elkûlônûlhetne! Ezekre mind rà lehet kényszerìteni! Lehet, hogy eltart majd egy darabig, de szerintem csak akkor tudsz ezen vàltoztatni, ha iszonyat bekeményìtesz! Ha igenis odacsapsz az asztalra, hogy itt befejezted apukàm a kétértelmû megjegyzéseidet mert nem a Moulin rouge-ba vagyok tàncos, hanem az a szerencsétlen valaki vagyok aki mos, fôz takarìt ràd, ìgy megkôveteled a tiszteletet és legkôzelebb akkor fizeted ki neki a szarsàgait ha valamit letett az asztalra, ha akkora nagy mûvész akkor adja el a képet éljen meg abbòl! Hozd fel Neki Van Gogh-ot, hogy neki se kellett semmiféle modern basz, hogy vilàghìrû festô legyen a mûvészet nem eljàtszani kell, hanem érzeni és alàzattal tanulni! Ha ez minden vàgya, akkor talàn nem magàniskolàba kellett volna biratkozni, hanem felvételizni kellett volna a Képzôre ott kapott volna olyan kritikàt amivel kezdhetett is volna valamit, de ìgy maximum a pézéért tanìtgatjàk, nem szàmìt hogy esetleg egy kontàr és kôze sincs a mûvészethez! De lehet hogy nincs igazam és egy istenadta tehetség, de azért valljuk be az nem szûletik csak 100évente egyszer! Sok ilye dolgot én is megéltem és végigjàrtam, kicsit el tudom képzelni, hogy mi lehet a fiùba.. Lehet hogy frusztràlt, az anyja mégiscsak egy kidobdta azért hogy egy fiatalabb fickò kefélgesse... ELhiszem, hogy szar neki, de muszàj vele megértetni, hogy az élet nem ìgy mûkôdik, a férjeddel meg azt kellene megértetni, hogy nem az a jò szeretet ha mindent hagyunk, hadd csinàlja, azzal csak eltorzul a kép a gyerekben az életrôl, csak rosszabb lesz késôbb! Hù annyi mindent tudnék ìrni, de inkàbb kérezz, hàtha van még valami amivel hozzà tudok tenni a helyzetfelméréshez...

2011. jún. 12. 14:48
 14/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nála sokkal idősebb, 26 éves, ezért is gondolhatja, hogy "egy szinten vagyunk", és nem kell hozzám alkalmazkodnia, bármit megtehet. Elegem van már ebből, a házunk közös, és a saját házamban nem közlekedhetek úgy, hogy ne tapadna rám egy neveletlen kölyök szempárja, el kell viselnem a hülye dolgait, nem mehetek ki napozni vagy úszni pár percre, mert jön utánam, mindig ott van, ahol én, a házat gyakran átjárja a cigifüst, mert neki nincs kedve kint cigizni az erkélyen stb. Próbáltam már "visszavágni", de kiröhög, hogy nekem ez nem megy. Komolyan már ott tartok néha, hogy felpofozom, de akkor a férjem engem cseszne le. Ha kedves vagyok vele, akkor is idegesítő dolgokat csinál, ha bunkó, akkor is, de akkor még ki is röhög.
2011. jún. 12. 15:08
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Most panaszkodsz vagy megoldàst keresel?

Basszàl oda az alsztalra, hogy kisôcsém itt vége van a dalnak, mert eddig tartott a tûrelmem és te voltàl akkora barom hogy ezt megvàrd! Ha valami nem tetszik amit csinàl, akkor kìméletlenûl add a tudtàra, hogy ezt nem teheti meg, mert repûl! Legyél kemény vele, ha màr a férjed jàtsza a hûlyét! Mondd meg a férjednek is, hogy nem az ellen vagy hogy ez a takony veletek éljen, hanem az ellen ahogy ezt ô kihasznàlja! Mondd meg a férjednek, ha nem hiszi el neked a flôrtôlést és a tôbbit, akkor ô maga szereltessen be rejtett kameràt az nem fog hazudni! De ne legyél màr porcelàn baba az isten szerelmére... mi lesz akkor ha nektek is lesz egy gyereketek?

2011. jún. 12. 15:16
 16/31 A kérdező kommentje:

"Ha igenis odacsapsz az asztalra, hogy itt befejezted apukàm a kétértelmû megjegyzéseidet mert nem a Moulin rouge-ba vagyok tàncos, hanem az a szerencsétlen valaki vagyok aki mos, fôz takarìt ràd, ìgy megkôveteled a tiszteletet és legkôzelebb akkor fizeted ki neki a szarsàgait ha valamit letett az asztalra, ha akkora nagy mûvész akkor adja el a képet éljen meg abbòl!"

Utolsó, nagyon jó dolgokat írtál és köszönöm neked is, hogy együttérzel velem. Ez az, hogy ő azt mondja, nem érdekli a pénz, nem akar dolgozni, meg nem akar megélni a képeiből sem, a lényeg, hogy ki tudjon bontakozni. De akkor könyörgöm, mit akar csinálni, hány évig akar rajtunk élősködni? 5 hónap alatt kikészültem, engem nagyon nehezen lehet felidegesíteni, de ha valakinek sikerül, annak már külön díjat adok. Lassan fél éve nem éreztem jól magamat, ha itthon vagyok, el kell viselnem a hülyeségeit, ha meg dolgozom vagy máshol vagyok, akkor is azon jár az agyam, hogy vajon megint mivel áll elő, ha hazaértem. A legdurvább, hogy a férjem előtt is ilyen, ugyanígy viselkedik (a rámnyomulást nem meri előtte csinálni), és a férjem ezt teljesen természetesnek veszi, még néha röhög is rajta. Mikor az anyám találkozott vele először, kérdezte, ki ez a fiú, mert nagyon szabadon lehet nevelve. Miért kell nekem a házasságomban 2 férfivel élnem, akik közül az egyikhez semmi közöm, ő mégis úgy tesz, mintha a pénzem, a házam, és én is az övé lennék? Ma szerencsére elment valami kiállításra, úgyhogy remélem egy ideig nem jön haza, mert a férjem megint nincs itthon, én meg már nem akarok ezzel a gyerekkel kettesben lenni.

2011. jún. 12. 15:21
 17/31 A kérdező kommentje:
Erélyes vagyok, hidd el, volt olyan, hogy azt mondta, nem jó a kaja, én meg elvettem tőle és kiöntöttem. Volt olyan is, hogy éjszaka nekiállt jó hangosan zenét hallgatni (akkor is egyedül voltam itthon) és kiabáltam vele, hogy vagy befejezi, vagy kidobom, de ekkor is kiröhögött és mondta, hogy nyugodjak meg, mert az idegesség árt nekem. A férjemet kell meggyőznöm, hogy nincs vlaami rendben a sráccal, jó lenne, ha ő beszélgetne el vele, mert rám nem hallgat. Csak tudod annyira nem érzékeli, hogy mi történik, hogy mondhatok neki akármit, ő nincs annyit itthon, mint én, nem tudja, hogy egész nap mit csinál, ezért úgy gondolja, én nem vagyok elég türelmes.
2011. jún. 12. 15:28
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, ferjed idosebb. Talan ezert ugral a muvesz ur, ezert akar beloled bolondot csinalni. Kicsufol, ennyi az egesz.
2011. jún. 12. 15:36
 19/31 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a 14:36-os válasza tetszett a legjobban :)
2011. jún. 12. 15:41
 20/31 anonim ***** válasza:
82%
Bőgd(sírd) el magad a férjednek.(mondd meg mi bánt,hogy nembírod tovább..stb)
2011. jún. 12. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!