A férjem unokaöccse tönkreteszi az életünket, kikezd velem, anyagilag lehúz minket, mi a fenét tegyek?
Első vagyok.
B terv: azt írtad, próbál pimaszul közeledni hozzád. Flörtölj vele.... úgy, hogy a férjednek is szemet szúrjon. Ő fogja kidobni, ha észreveszi. :)
OFF:
"egyfolytában kétértelmű megjegyzéseket tesz, bámul, vigyorog, flörtölni próbál,"
Amúgy te hány éves vagy?
ON:
Kérdésedre válaszolva:Vágj vissza neki.Persze az már csak rajtad múlik hogy hogy teszed.(Flörtölés,személyes dolgainak átpakolása hogy had keresse csak nyugodtan stb..)A helyedben én még pofon is vágnám azért hogy tanuljon egy kis tisztességet.Egy férjes asszonyra nem illik rá mászni.Mond meg a férjednek hogy nem kell elküldenie az unokaöccsét, de ha nem fegyelmezi meg egy kicsit akkor te elköltözöl mert nem bírod már, hogy a fiu fontosabb neki mint te vagy.
Szia!
Egy dolgot tehetsz, megmondod az anyjànak, hogy sajàt magànak szûlte és attòl, hogy elùlt 18 még nincs le ròla a gond! Mi az hogy hazament Magayrorszàgra, az anyja meg maradt az ùj hapsival? Hol van akkor az apa? Vagy az apànak a rokonai? Elhiszem, hogy a férjed hàlàbòl viszonozni akarja a segìtséget, de ez ìgy akkor sem mòdi, hogy kôzben meg a sajàt életét àldozza be. én is mûvészetit végeztem, most franciaorszàgban élek, szòval el nem tudom képzelni, mitôl gondolja magàt olyan kûlônlegesnek az a gyerek.. Ha màr itt tartunk, miért nem tanìt nyelvet, biztos hogy menne neki, vagy csak korrepetàlàsbòl is megkereshetne annyit, amivel kiegészìtheti azt a pénzt amit az anyja hazakûld, màris kônnyebb lenne, mert elkûlônûlhetne! Ezekre mind rà lehet kényszerìteni! Lehet, hogy eltart majd egy darabig, de szerintem csak akkor tudsz ezen vàltoztatni, ha iszonyat bekeményìtesz! Ha igenis odacsapsz az asztalra, hogy itt befejezted apukàm a kétértelmû megjegyzéseidet mert nem a Moulin rouge-ba vagyok tàncos, hanem az a szerencsétlen valaki vagyok aki mos, fôz takarìt ràd, ìgy megkôveteled a tiszteletet és legkôzelebb akkor fizeted ki neki a szarsàgait ha valamit letett az asztalra, ha akkora nagy mûvész akkor adja el a képet éljen meg abbòl! Hozd fel Neki Van Gogh-ot, hogy neki se kellett semmiféle modern basz, hogy vilàghìrû festô legyen a mûvészet nem eljàtszani kell, hanem érzeni és alàzattal tanulni! Ha ez minden vàgya, akkor talàn nem magàniskolàba kellett volna biratkozni, hanem felvételizni kellett volna a Képzôre ott kapott volna olyan kritikàt amivel kezdhetett is volna valamit, de ìgy maximum a pézéért tanìtgatjàk, nem szàmìt hogy esetleg egy kontàr és kôze sincs a mûvészethez! De lehet hogy nincs igazam és egy istenadta tehetség, de azért valljuk be az nem szûletik csak 100évente egyszer! Sok ilye dolgot én is megéltem és végigjàrtam, kicsit el tudom képzelni, hogy mi lehet a fiùba.. Lehet hogy frusztràlt, az anyja mégiscsak egy kidobdta azért hogy egy fiatalabb fickò kefélgesse... ELhiszem, hogy szar neki, de muszàj vele megértetni, hogy az élet nem ìgy mûkôdik, a férjeddel meg azt kellene megértetni, hogy nem az a jò szeretet ha mindent hagyunk, hadd csinàlja, azzal csak eltorzul a kép a gyerekben az életrôl, csak rosszabb lesz késôbb! Hù annyi mindent tudnék ìrni, de inkàbb kérezz, hàtha van még valami amivel hozzà tudok tenni a helyzetfelméréshez...
Most panaszkodsz vagy megoldàst keresel?
Basszàl oda az alsztalra, hogy kisôcsém itt vége van a dalnak, mert eddig tartott a tûrelmem és te voltàl akkora barom hogy ezt megvàrd! Ha valami nem tetszik amit csinàl, akkor kìméletlenûl add a tudtàra, hogy ezt nem teheti meg, mert repûl! Legyél kemény vele, ha màr a férjed jàtsza a hûlyét! Mondd meg a férjednek is, hogy nem az ellen vagy hogy ez a takony veletek éljen, hanem az ellen ahogy ezt ô kihasznàlja! Mondd meg a férjednek, ha nem hiszi el neked a flôrtôlést és a tôbbit, akkor ô maga szereltessen be rejtett kameràt az nem fog hazudni! De ne legyél màr porcelàn baba az isten szerelmére... mi lesz akkor ha nektek is lesz egy gyereketek?
"Ha igenis odacsapsz az asztalra, hogy itt befejezted apukàm a kétértelmû megjegyzéseidet mert nem a Moulin rouge-ba vagyok tàncos, hanem az a szerencsétlen valaki vagyok aki mos, fôz takarìt ràd, ìgy megkôveteled a tiszteletet és legkôzelebb akkor fizeted ki neki a szarsàgait ha valamit letett az asztalra, ha akkora nagy mûvész akkor adja el a képet éljen meg abbòl!"
Utolsó, nagyon jó dolgokat írtál és köszönöm neked is, hogy együttérzel velem. Ez az, hogy ő azt mondja, nem érdekli a pénz, nem akar dolgozni, meg nem akar megélni a képeiből sem, a lényeg, hogy ki tudjon bontakozni. De akkor könyörgöm, mit akar csinálni, hány évig akar rajtunk élősködni? 5 hónap alatt kikészültem, engem nagyon nehezen lehet felidegesíteni, de ha valakinek sikerül, annak már külön díjat adok. Lassan fél éve nem éreztem jól magamat, ha itthon vagyok, el kell viselnem a hülyeségeit, ha meg dolgozom vagy máshol vagyok, akkor is azon jár az agyam, hogy vajon megint mivel áll elő, ha hazaértem. A legdurvább, hogy a férjem előtt is ilyen, ugyanígy viselkedik (a rámnyomulást nem meri előtte csinálni), és a férjem ezt teljesen természetesnek veszi, még néha röhög is rajta. Mikor az anyám találkozott vele először, kérdezte, ki ez a fiú, mert nagyon szabadon lehet nevelve. Miért kell nekem a házasságomban 2 férfivel élnem, akik közül az egyikhez semmi közöm, ő mégis úgy tesz, mintha a pénzem, a házam, és én is az övé lennék? Ma szerencsére elment valami kiállításra, úgyhogy remélem egy ideig nem jön haza, mert a férjem megint nincs itthon, én meg már nem akarok ezzel a gyerekkel kettesben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!