A családomat anyagilag és lelkileg is tönkreteszi a kábítószeres bátyám. Mit tehetnék?
Én ezt nehezen akarom elhinni,hogy nem foglalkoznak evvel a hatóságok.Lehet,hogy rossz helyen voltatok?
Nem ártana egy ügyvédet megkeresni,aki tudna tanácsot adni,miképpen lehetne hivatalossan tőle megszabadulni.Mindenesetre én azért még próbálkoznék pl.a kábitószereseknél(rendőrség)vagy az életvédelmiseknél elmondva,hogy rettegtek tőle,és a drogos barátaitól.Ilyen nincs,hogy egy ilyen drogos szemétláda miatt a családtagjai rettegnek,ne hagyjátok magatokat,ha kell menyjetek magasabb fórumokhoz.
Ettől ki lehet tenni a drogosok nagyrészének
egy arany lövésel a célja semmi más.
hány évesek vagytok?
ha felnőttek vagytok már (jó gondolom azok ha 60 éves az anyukátok) akkor csak az lesz a jó megoldás, hogy megveszitek tesódtól a részét. meg kell várni míg megszorul, ha drogozik akkor ez gyorsan fog menni, kezébe nyomni a pénzt egy gyors aláírásért aztán szépen összepakolsz neki és mehet amerre lát.
mi családunkban is van egy ilyen srác, sajnos én azt tapasztalom, hogy nem változik :( saját akaratából nem akar leszokni, az állam olyannyira támogatja, hogy ha leadja a használt tűket, kap ingyen bontatlanokat míg a cukorbeteg nagymamámnak drága pénzért meg kell vennie!
így azért elég nehéz, mintha ebben az országban hátba veregetnék a drogosokat :(
remélem a bátyád megtalálja a kiutat!
Nektek meg kitartás!
istenem :(
ő 34, én 24..
de mozgáskorlátozott! ha kiraknám, az egyenlő lenne azzal, mint ha megölném...
nagyon gyorsan kell valami megoldás.. ár az egészségemre is ráment ez a tartós stressz :(
könyörgöm! valaki mondja meg, hogy hogyan távolíthatom el? vagy börtönbe, vagy gyógy intézetbe? komolyan magával ránt minket :(
igazság szerint már rég nem beszámítható, de ezzel sem foglalkozik senki...
gyógyintézetbe nem hiszem, hogy be tudod záratni :(
börtönbe úgy, ha felhívod egy telefonfülkéből a rendőrséget, bemondod a címeteket, hogy ott lakik egy drogdíler, gyerekeknek árul drogot. rövid időn belül kint lesznek, átkutatják a lakást és ha találnak drogot akkor már viszik is.
ezt azért írtam így mert ahogy írtam, van egy rokonom, vele ezt megcsinálták a szülei! a tárgyaláson minden drogos cimbije ellen vallott csak, hogy nehogy ők is bekerüljenek! fél évet ült előzetesben aztán 2 év letöltendőt kapott.
gondolhatod mennyire padlón voltak a szülők amikor ezt megcsinálták :( amit el tudsz képzelni ellopott tőlük, volt olyan, hogy a tv-t eladta, apa visszavásárolta, majd másnap éjszaka újra kilopta a lakásból :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!