Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem unokaöccse tönkretesz...

A férjem unokaöccse tönkreteszi az életünket, kikezd velem, anyagilag lehúz minket, mi a fenét tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem nővére családjával Franciaországban élt, de a férjével elváltak, és a nő ott maradt a pasijával, a "gyerek" meg hazajött Magyarországra, beiratkozott egy felsőfokú művészeti magániskolába, és nálunk lakik 5 hónapja. Az Isten nem látott még ilyen ravasz, fondorlatos kölyköt. A viselkedése kritikán aluli, nem ismeri az illemet, azt teszi, amit jónak lát. Már az elején éreztem, hogy nincs minden rendben vele, a tekintetéből sugárzik a ravaszság, mindig valami rossz dolgon töri a fejét. A férjem imádja, fiaként tekint rá, és egy rossz szót nem lehet rá mondani emiatt. Kezdődött azzal, hogy "véletlenül" feldúlta a nappalit, összetört 3 drága dolgot, a férjemnek azt mondta, csak megbotlott és leverte őket, nekem pedig azt, hogy ezek a szobrok vallásosak, és ő ateista, ezért nem tud együttélni velük. Kénye kedve szerint megrendel mindenféle eszközt, ami szükséges a festéshez (festőnek tanul), a legdrágább festékeket, állványt stb, és a férjemmel fizetteti ki, a férjem pedig a közös kasszából simán kivesz 50-100 ezreket, hogy a kölyöknek meglegyen, amit akar. A srác teljes mértékben otthon érzi magát, berendezkedett, idehív mindenféle embert, azt kell csinálni, amit ő akar. Ha nem a saját szememmel látnám, hogy mi történik, azt hinném, ilyen csak a filmekben van. Ha ez még nem lenne elég, akkor fokozza az, hogy a srác odavan értem, ha a férjem nincs itthon, egyfolytában kétértelmű megjegyzéseket tesz, bámul, vigyorog, flörtölni próbál, egyik délelőtt pedig lefestett. Ezeket is elmondtam a férjemnek, aki azt mondta, képzelődöm, az unokaöccse nem rossz gyerek, sosem tenne semmi rosszat. Már megőrülök! Egyre durvább dolgokat csinál, hazudozik, rajtunk élősködik, a férjem jóindulatát kihasználja, a múlt héten elmentünk volna egy hétvégi kirándulásra ketten, de a srác azt színlelte, hogy nagyon rosszul van, és sunyi módon rávette a férjemet, hogy mondja le, de a férjem a kirándulás miatt elutasított volna egy munkát, és így mégis elvállalta, nekem kellett "vigyáznom" a srácra. Mikor a férjem elment 1 egész napra, akkor a srác vigyorgott, utána pedig felállt és ment a dolgára, mintha semmi baja nem lenne, közben erőteljesen nyomult rám. A férjem nem hisz nekem, mert az unokaöccse a szent, a fejem tetejére állhatok, akkor sem hiszi el, hogy a srác kihasznál minket. Én már nem tudom, meddig fog ez menni, minden körülötte forog, egy nyugodt napom nincs, teljesen felforgatta az életünket. Mi a fenét tehetnék? Már teljesen tanácstalan vagyok,nem tudom, hova fog ez vezetni. Kérem Önöket, segítsenek!
2011. jún. 12. 14:04
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
A flörtölős ötletből én jönnék ki rosszul, a srác azt hinné, viszonzom a dolgot, a férjem meg azt hinné, rámozdultam a kölyökre és még a végén én lennék a rossz. Vagy nem történne semmi, mert a férjem szokásához híven nem venné a lapot, a srác meg ezekután azt hinné, hogy bepróbálkozhat komolyabban.
2011. jún. 12. 15:49
 22/31 anonim ***** válasza:
73%
Webcamera elrejtve egy virág levelei közé. Aztán a férjed megnézheti, hogy tényleg olyan jó fej-e a srác, mint gondolta.
2011. jún. 12. 15:57
 23/31 anonim ***** válasza:
92%

14:48as és 15:16os vagyok egy és ugyanaz :)

Pròbàld meg ràvenni a férjed, hogy vegyen ki egy hét szabit és menjetek el kettesben valahovà, mert ùgy tûnik, hogy ha a fiù kôzelében van a hatàsa alà kerûl.. Nekem kicsit ùgy tûnik, mintha hipnòzisban lenne a fiù meg kevére ugràltatja! Talàn az egy hét alatt sikerûl kicsit hatni rà vagy "remélhetôleg" csinàl valami hatalmas marhasàgot a sràc mire hazaértek, na az talàn elgondolkodtatja a férjedet.. Vagy nem tudom, csinàljatok 3asban programmot és nehezìtsd meg a sràc helyzetét, adott szituban idézd fel egy-egy kétértelmû mondatàt viccesen, hogy és az hogyis volt, amikor... (mittudomén, arra voltàl kìvàncsi hogy vajon ez a harisnya milyen lenne ha csak az lenne rajtam-hozzàteszem nem vagyok 19éves fiù, nem tudom milyen kétértelmû megjegyzései lehetnek-)

Szòval arra gondolok, hogy tényleg hozd kìnos helyzetbe a férjed elôtt, elôbb -utòbb vagy abbahagyja vagy leesik a férjednek és rendre utasìtja vére! Azt a fajta flôrtôlést én se javaslom amit koràbban ìrtak, mert abbòl egyértelmûen te jôssz ki szarul nem a sràc.. Pròbàlj egy lépéssel elôtte jàrni mindig és ott egyél neki keresztbe ahol tudsz.. Gondolok itt arra, hogy ha éjjel zenét bômbôltet, akkor menj és kapcsold ki az àramot,zàrd be a kis szekrényt amibe van, tedd el a kulcsot és magadra is zàrd rà az ajtòt! Ha rendelt valami baszt amit utòlag kell nektek kifizetni, ne fizesd ki, akkor se ha fejreàll, kûldd vissza vagy fizesse ki ô, ha a férjed kôzbeszòl hogy ô kifizeti akkor mondd meg neki, hogy nyitsz magadnak egy sajàtot és àtrakod azt ami tied a kôzôsrôl! Mit szokott még csinàlni?

2011. jún. 12. 16:01
 24/31 anonim ***** válasza:
Ja, amùgy én is 26 nô vagyok, van egy testvérem, idôsebb fiù, kitanultam hogyan kell magam megvédeni! Az igazsàgérzetem pedig nagyon erôs, de képes vagyok én is belàtni ha valamiben én hibàztam, de ebben az esetben el se tudom képzelni, hogy ti hibàsak lennétek... Kitartàs!
2011. jún. 12. 16:05
 25/31 A kérdező kommentje:
Kétértelmű megjegyzései közt szerepelt pl. a "Remélem, ma nem lesz itthon a Dani (így hívják a férjemet), hogy betekintést nyerj a legújabb vágyaimba ", meg még az első napokban reggelinél, mikor köntösben csináltam kávét "Szép a kilátás innen, a dombságok mindig lázba hoznak" és vigyorgott, meg kacsintgatott, de még rengeteg ilyen van, nem jegyzem meg őket szó szerint, csak abban a pillanatban felhúzom magam.
2011. jún. 12. 16:44
 26/31 anonim ***** válasza:
akkor már az első napokban két büdös nagy fülest le kellett volna kenni a kölyöknek, és tudná hol a helye...
2011. jún. 12. 16:46
 27/31 anonim ***** válasza:

Azért meg kell hagyni jól tud vakerolni a kölyök xD

Viccet félretéve talán tényleg jól nyakon kéne most már cserdíteni, mert ha nem teszel semmi komolyabbat az ügy érdekében a fiúnak talán úgy fog tűnni, hogy te nem is nagyon ellenkezel és csak meg kell puhítania téged.De persze azt is megteheted,hogy fogod szépen,bekapcsolod a telefonon a hangfelvételt,leülteted a fiút a konyhába és leülsz vele szembe.Majd szépen felteszed a kérdéseidet: Mit akarsz tőlem?Miért provokálsz? Miért teszel kétértelmű megjegyzéseket? Tetszem neked? Stb,stb.....

Én először kikérdezném és így legalább valamennyire képben lennék.Bár ha kitérő válaszokat ad, nem felel vagy úgy csinál mintha semmiről nem tudna, akkor szépen felállsz és

.......elsétálsz.Ha kérdez nem felelsz,ha mond valamit meg se halld.Szerintem ez is egy jó taktika.Így előbb-utóbb vagy abba hagyja vagy pedig begurul. Ha a második akkor jól pofon cserdíted és beadod neki azt a szöveget amit az egyik kedves válaszoló írt. :D

2011. jún. 12. 17:33
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én már neki mentem volna a férjemnek.
2011. jún. 14. 19:09
 29/31 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Lépj le valahová pár napra és közöld a férjeddel hogy nem vagy hajlandó továbbra is vele élni, van egy hete hogy eldöntse: válás vagy a kölök repül.

A beszélgetés úgysem használ ilyenkor, állj a sarkadra és borítsd ki a bilit.

A titkos hangfelvétel sem rossz ötlet, vedd fel ahogy a srác beszél veled és mutasd meg a férjednek.

2011. jún. 14. 20:29
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Azért az elég érdekes szitu, hogy a férjed befogadott a közös otthonotokba határidő nélkül egy felnőtt rokont, akiről kb annyi derült ki idáig, hogy az anyjának nem kell, és egy neveletlen bunkó.

Az az opció fel sem merült a kis rokon érkezése előtt, hogy mi lesz, ha valamelyikőtök nem bírja a másikkal egy fedél alatt?

Már meg ne sértődj, de ebben a történetben nem az az igazán bicskanyitogató, ahogy ez a gyerek viselkedik. Ha megteheti, miért ne tenné? Engem inkább az lep meg, hogy a férjed láthatóan magasról lesz@rja a véleményedet, problémáidat, és amit mondasz.

Tudod, nálunk még a bejárónővel sem fordult elő soha, hogy ha bármi panasza volt, akkor egy röhögéssel, vagy legyintéssel elintézzük a dolgot. Jó, nem vagyunk egyformák.

De az azért elképesztő, hogy neked semmi szavad, semmi beleszólásod nincs abba, hogyan vagy kénytelen élni??? Én főként ezt nem tűrném, nem is értem, hogy a férjed hogy képzeli ezt? Valószínűleg ez a hülyegyerek is átlátta egy perc alatt az erőviszonyokat, azért mer így viselkedni...

Elsősorban az egyenjogúságodat, és az egyenrangúságodat próbáld meg a helyére zökkenteni, a többi már laza ujjgyakorlat lesz...

2011. jún. 14. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!