Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom csak a macskájával...

A lányom csak a macskájával foglalkozik. Normális ez?

Figyelt kérdés
Van egy macskája. Ha jól tudom 3 hónapos körül. Bent van a házban, leginkább az ő szobájában. Gondozza, eteti, rendesen van tartva. A lényeg annyi, hogy folyton együtt van a macskával. A cica követi mindenhova. Együtt alszanak, együtt esznek, együtt tévéznek. Sőt a macska még a fürdőbe is bemegy, ha a lányom fürdik. Ez már nekem sok. Mit mondjak neki, miért ne csinálja ezt az idegesítő dolgot?
2012. júl. 30. 12:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/120 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki szeret a figyelem központjában lenni, magányos típus és úgy kell elfogadni.
2012. júl. 30. 13:06
 32/120 anonim ***** válasza:
100%
Minek barátkozzon ha nem akar???
 33/120 anonim ***** válasza:
100%
Ne kritizáld már ennyit, már komolyan én sajnálom. Nem értelmetlenek a hobbijai, kreatív és intelligens dolog mindkettő, ahogy az is, ahogy a macskájával bánik. Majd barátkozik, ha lesz olyan, akivel érdemes, vagy lehet, hogy barátkozik is, csak te nem látod, hagyd már élni, ahogy jól esik neki... az emberek nem ugyanolyanok, akkor sem, ha anya és lánya.
 34/120 anonim ***** válasza:
100%

nincs köztetek jó kapcsolat,most kitöltöd a macskán. nézz már magadra, eddig senki nem mondta,hogy igazad van, talán benned van a hiba,hogy a lányod nem beszél veled..

ne okoskodj.

2012. júl. 30. 13:07
 35/120 anonim ***** válasza:
100%

Nézd! Egy lányod korabeli tininek, amúgy is rengetegszer van világfájdalma, depis, úgy érzi a világ összes problémája az ő nyakába szakadt és ezt szinte kivétel nélkül mindenki megéli! Az, hogy a férjed elköltözött ezt csak tetézi. Nyilván nem könnyű neki ez sem és az sem, hogy nincsenek igazi barátai, ezért menekül ebbe az egyszem kis cicába. Inkább jó dolog, hogy lett egy "jó barátja", akivel lóghat, akihez beszélhet, akit szerethet és aki viszont szereti, még ha ezt egy olyan ember nem is érti meg, aki nem szereti az állatokat.

Én már 22 vagyok, itthon élek még, van két kutyánk. Az egyik anyut imádja, a másik engem. Ha én vagyok csak itthon, akkor az enyém folyton rajtam lóg, a másik elhever a szoba valamelyik sarkában és kész. Persze én mindkettőt nagyon szeretem, de még is csak az enyém az enyém. Ha felkelek és megyek pisilni, akkor jön velem és megvár az ajtóban, ha inni megyek a konyhába, akkor jön velem és megvárja amíg iszok, esetleg ő is iszik. Ha enni megyek, akkor ül mellettem és néz boci szemekkel hátha neki is jut majd valami. Ha kint söprögetek, akkor jön és mászkál körülöttem, mintha csak segíteni akarna, avagy azt várja mikor végzek már és megyünk játszani. Mellettem van, ha boldog vagyok, ő is örül, fel van dobva, hozza a labdáját, mellettem van ha szomorú vagyok, ilyenkor csak odadugja a fejét, vagy megnyalogatja a kezemet és együtt búslakodunk. Beszélek hozzá, szeretem és ő viszont szeret feltétel nélkül, őszintén engem! Szerintem nincsen ebben semmi rossz!

A lányod tini, valószínű macska nélkül is lerázna egy-két mondattal, jön a dackorszak. Hidd el egyáltalán nem baj, hogy legalább egy macskája van, aki hűséges társa és legjobb barátja!

2012. júl. 30. 13:07
 36/120 anonim ***** válasza:
94%
Ja és tényleg baromi ellenszenves és rosszindulatú vagy.
2012. júl. 30. 13:08
 37/120 A kérdező kommentje:

Mikor idekerült, próbáltam simogatni a macskát, de nem engedte. Ebből is látszik, hogy furcsa lények.

Nem tudok a lányommal beszélgetni. Keveset érek rá, ha itthon vagyok, biztos hogy éppen nincs semmi mondanivalója számomra.

38/120 anonim ***** válasza:
100%
Lehet h amit pénzel megvehetsz azt mindent megkap, de nem ettől leszel jó anya. Érzelmileg semmi vagy felé. Hülyeségnek tartod a hobbijait, amiről beszélgetni akar veled az nem érdekel... stb. Nem attól leszel jó anya h mindent megveszel. És nem kell azt hinni h a macsak amiatt be fog fordulni. Nekem is gyerek korom óta mindíg van macskám. Mindíg nagyon ragaszkodtam hozzájuk és mégsem fordultam be.
 39/120 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan kamu a kérdés, nem látjátok? Ez egy unatkozó tini lány, akinek valamilyen szinten köze van a sztorihoz, hacsak kiszínezve is. Lehetetlen, hogy egy "anya" ennyire rosszindulatúan írjon a lányáról, egyáltalán nem normális, undorító. Ha még sem kamu, akkor megértem, hogy miért szeret jobban egy macskát, mint téged.:)
 40/120 anonim ***** válasza:
100%
Akkor engem milyen furcsának találtál volna! Gyerekkoromban a törpekakasomat bicikliztettem a csomagtartón, az utcánkban. Nagyon szerettem akkor is az állatokat, de nem csak a kutyát macskát, hanem a bvoltak hüllöim is, kétéltüim, papagájom, hörcsögöm... Egész normálisnak tartom magam ennek ellenére, 4 éve van állandó munkahelyem és egy párkapcsolatom.Terveim is vannak a jövöre nézve, remélem sikerül is összahozni öket.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!