A lányom csak a macskájával foglalkozik. Normális ez?
Valószínűleg annyira szereti a macskát, hogy azért szeretné, ha mindent együtt csinálnának. Ezt én nem találom olyan nagy problémának, mi lenne ha mindezt egy fiúval csinálná?
Szereti a háziállatát, mi ezzel a baj? Én inkább örülnék neki, hogy felelősséget vállal érte és törődik vele, más gyerek csak kisírja magának a háziállatot, de le sem sz@rja.
Velem még pisilni is bejön a cicám. Én azért kaptam, mert anyukám rengeteget dolgozott, és egyedül voltam. Szeretem, valakin "kiélhetem" magam, amíg nincs más, akit szeretgethetek. Ő is szeret engem, mert CSAK, mert én én vagyok, mert etetem. Hozzám bújik, velem alszik, nekem dorombol csak. Engem megnyugtat.
Téged ez miért zavar?
Nem tudom miért zavar. Én is detto így voltam a macskámmal, mikor egyedül laktam. Ráadásul neki volt kiskorában egy szembetegsége, így hajnali kettőkor is felkeltem hozzá, hogy leápoljam.... nos Cicus ezek után annyira ragaszkodó volt, hogy mikor zuhanyoztam bent volt a fürdőben, vagy a kád szélén mászkált, vagy a mosdóban csücsült,ha pisilni mentem ő is jött, és ő is tette a dolgát (ott volt az alomtálja), reggel fél hétkor mikor a vekkerem ébresztett s nem keltem fel rá, akkor addig nyalogatott, dorombolt míg fel nem keltem :DDD
Szerintem tök jó pofák :)
Nekem már soknak tűnik, amit művel a macskával. Én alapból nem szeretem az állatokat, csak a lányom hisztizett már vagy két éve, hogy neki kell egy cica. És most, hogy elköltözött az apja, vettem neki egyet, de gondoltam én arra, hogy ott lesz a macska és kész, nem kéne folyton egymáson lógniuk, nem egészséges sem a macskának, sem a lányomnak.
Meg velem nem is beszél azóta, mióta a macska itt van. Kérdezek tőle valamit, letud egy két szóval. Meg mindig mutogatja a képeket, hogy "Nézd már milyen édes!" Már vagy kétmillió képet csinált a cicáról.
Ha emiatt elhanyagolja a barátait és a korábbi hobbijait, akkor nem normális.
Egyéb esetben nincs ezzel gond szerintem, bár én sem csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!