A lányom csak a macskájával foglalkozik. Normális ez?
az üzleti életet választja? már a megfogalmazásból is látszik, h neki nincs választása. te erőlteted rá, megmondtad neki, h így lesz és éreztetted, h elvárod, h ne legyen ellenvetése. megértem, h biztos jövőt akarsz a lányodnak, de nagyon nagy pusztítást végzel a szeretet nevében.
nem hiszem, h lenne értelme magyarázni. te egy kimondottan racionális típus vagy, míg a lányod jóval mélyérzésűbb, emócionálisabb, érzékenyebb, fogékonyabb a világ apró dolgai iránt, afféle "művészlélek" (remélem, ez nem pejoratív a számodra. sosem fogod őt igazán megérteni. akkor legalább tiszteld azt, h ő egy másik ember, ezért nem ugyanazok a vágyai, az álmai, mint neked. amikor a lányod iránti szeretetről írsz, nekem az is inkább kötelességtudat, mint szeretet. a konvencióknak való megfelelés. ha akarod, idézem neked.
Most ment a cicával az állatorvoshoz. Még csak el sem fogadta, hogy elvigyem. Inkább biciklivel viszi.
Egyre jobban távolodik tőlem.
tudod én hobbi szinten űztem a Photo Shoppot és meg is lett az eredménye, családi vállalkozásban nyitottunk boltot és az én 3méteres reklámtáblám lóg a bolt felett, az újságokban az én képeim vannak, utalványok szintén stb..amit egyedül szerkesztettem a gépen.
szóval igen, tök feleslegesek ezek a dolgok. igazat adok neked.
Kinézem belőled, hogy telebeszélted a kislány fejét és uszítottad az apja ellen. Ezek után már minden rosszat el tudok rólad képzelni.
Te egy nagyon-nagyon-nagyon gonosz ember vagy.
Ha keresztény lennék, mondanám, hogy a pokolban fogsz megrohadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!