A lányom csak a macskájával foglalkozik. Normális ez?
Na. És tudtatok beszélgetni? Vagy csak tőmondatokban sikerült? Ha a helyedben lennék, biztos addig próbálkoznék, míg meg nem találnám a lányomhoz vezető utat. Ehhez persze tényleg kell a megértés, a nyitottság felé. (Tudom, hogy végülis nem ez volt a kérdésed, de hátha nem veszed rossz néven a hozzászólásaimat, pláne ha még hasznuk is lesz valamennyire.)
26/N
Normális hogy ilyen a lányod.Az írás és a fotózás miért nem normális dolog?
Amúgy nekem öt (igen, öt) macskám van.Minden reggel kimegyek megnézni, megetetni őket, simogatom a macskákat, ott vagyok egy kicsit, majd bemegyek.Nem lehetnek a házban, a szüleim megtiltották, de ők is szeretik a cicusokat.Tudod, mikor eszembe jut, hogy milyen bunkó, hülye barátim vannak, akkor rájövök, hogy a macskáim nem tennék ezt velem, ők nagyon szeretnek, feltétel nélkül.Hozzám bújnak, dorombolnak.:)
A macskával próbálj normális lenni, a lányodat pedig fogadd el, úgy ahogy van.Egy gyerek életéből nélkülözhetetlen a macska, kutya.:)
19 éves vagyok és mióta az eszemet tudom nem akarok gyereket. Pontosan az olyan kretén anyák miatt, mint amilyen te is vagy. Csakis ezeket a példákat láttam kicsiként, anyámtól is, kivéve, hogy én magasról lesz@rtam, amit anyám mondott ilyen téren. A hobbim a rajzolás, írás, függés gyk-n. Nekem is van cicám, akivel sokkal szorosabb a kapcsolatom, mint bárkivel. Néha antiszociális vagyok, néha kell egy kis társaság, de alapvetően megvagyok az emberek nélkül. Nem kell hallgatnom a félkegyelmű pics*kat..
Szerintem önbizalom problémákkal szenvedsz. Hiszen, ha egészséges önbizalmad lenne tudnád, hogy a lányod szeret, sőt, akkor nem is távolodna tőled.
A lányod teljesen megtalálta a legjobb barátját egy cicában, nem benned. Féltékeny vagy és gyerekes. Törődj bele, hogy a lányod nem abba a környezetbe született bele, mint te és ezáltal nem vált olyanná, mint te.
Te vagy az, aki távolodik a gyerekedtől, nem ő. Neki csak több esze van és magasról tesz a gyerekes hisztidre.
Ha nem kedvedre valóan fogalmaztam, akkor nem kérek elnézést. Elkezdheted itt elfogadni az emberek véleményét és nézeteit, olyannak, amilyenek. Gyakorold a lányodon is!
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!