A lányom csak a macskájával foglalkozik. Normális ez?
Csúnya válásunk volt az apjával, a lányt is eléggé magára haragította. A lányom biztos nem hiányolja őt.
Nővérem is furán néz a gyerekre, amikor itt van, hisz akkor is együtt jönnek mennek a házban... ha a lányom kijön enni, a macska is jön enni...
Semmi baj ezzel. 28 vagyok, saját családom van, mégis próbálom az összes szabadidőt a cicámmal eltölteni, sőt ő is bejön velem fürdeni is és mindenhova követ.
Lehet, hogy a lányodnak nem igazán az emberekre van szüksége hanem jobban magának való. (Én így vagyok ezzel, nem nagyon érdekelnek az emberek, barátom se nagyon van, inkább szívesebben töltöm az időt a cicámmal.) Hagyd a lányt, örülj neki, hogy ennyi idősen ilyen szépen törődik egy állatkával és nem te takarítod az almot amíg ő végigbulizza a hétvégét.
Nem ismered a hobbijait, amit ismersz, azt leszólod. Hibáztatod, amiért visszahúzódó, amiért nincsenek barátai.
Most őszintén, szerinted ki ad neki érzelmileg több pozitívat? Te, vagy az a szerencsétlen macska?
Haha:D:D:D Most, hogy 15 éves, meg lehet venni, de később nem fog azért szereti, mert új ruhát kapott. Én nem értem, mit vársz tőle?
Miért nem beszélgetsz vele őszintén? Leülsz, néha megsimogatod a cicát, hogy lássa, hogy te is jóban szeretnél lenni velük.
Hát ha így állsz hozzá, biztos is, hogy befelé fog fordulni. Nem hogy te mutatnál neki példát abban, hogyan legyen jó gazdi.
Legalább ebben nem hasonlít rád. (Bocs, de a hozzászólásaid alapján totál ellenszenves vagy) És kb az jön le, hogy el akarod szakítani attól akit igazán szeret mert neked csípi a szemed.
neked csak az a bajod,hogy nem szereted az állatokat..
mi sem szeretünk téged kedves kérdező..
sőt szerintem a lányod jobban szereti a cicát,mint téged..és meg is érteném..:) ilyen rosszindulatú embert, nem csoda. ne te szabd már meg neki,hogy mi legyen a hobbija. az írás és a fotózás nagyon jó dolog, mit akarsz mi legyen a hobbija? hogy takarít helyetted?
pasizzon inkább? ilyen felfogással minek neked gyerek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!