A lányom csak a macskájával foglalkozik. Normális ez?
ti megőrültetek... inkább örüljél, hogy a lányod felelősségteljes gazdi, és nem csak úgy van a macska és hébe-hóba te megeteted, mert ő le sem szarja!
SOHA az életben nem fogjátok megtudni, milyen egy állatot teljes szívetekből szeretni!
Szerintem nincs ezzel semmi gond. SŐT. Legalább megismeri az állatot,és megfelelően gondoskodik róla. Valószínű,hogy nem tud a lányod megbirkózni a tinédzser korral vagy fáj neki az apja hiánya vagy nincsenek barátai.
Nézd a jó oldalát. Legalább nem hanyagolja a macskát,nem rúg bele, és nem a te nyakadba szakad az állat gondozása-
Az én fiamnak csuklyás patkánya van. Annyira összeszoktak,hogy amint hazaér a suliból(suli időszakban) a patkány már a vállán vagy a zsebében csücsül. Olyan ketrece van,hogy bármikor ki tud jönni magától, de sosem megy el ha nincs otthon a fiam..
Bár én félek a patkánytól,de semmi kifogásom nincs,hiszen gondozza,figyel rá,eteti.. Felelősségteljes akárcsak a lányod. Örülni kéne ennek.
Barátai nem nagyon vannak. Csak iskolaidőben az osztálytársak, de ha el is hív valakit, akkor valami kifogást keres az illető és biztos nem jön át. Meg nem megy vele sehova. De én azt a lányom hibájának tudom be, mert nem túl barátkozós.
Hobbijáról annyit tudok, hogy a fotózás meg az írás, bár igazán lehetne valami hasznosabb is.
Szerintem nincs ezzel semmi baj. Írtad, hogy elköltözött az apja. Szerintem elég nehéz ez neki így is, és a macska segít neki, hogy túltegye magát a változásokon.
Én is együtt alszom a macskával, együtt tv-zek, ha gépezek, akkor is itt ül az ölemben. Nem érzem magam flúgosnak.
Ezzel mi a gond? Teljesen normális. Érző, szerető lény a gyermeked. Most tanulja meg a másikról való gondoskodást.
Tudod: először egy virágot, aztán egy állatot kell tudni gondozni, aztán jöhet a gyerek. Jó anya lesz belőle. Ezt lásd ebben, ne mást!
Vagy valami más bánt téged? Te kapsz belőle kevesebbet? Tőled kezd eltávolodni? Már nem csak anyukához bújik oda, ha baja van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!