Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem kifizette a lányom...

A férjem kifizette a lányom tetoválását.15 éves. Nagyon dühös vagyok, szerintetek lézerrel lejön?

Figyelt kérdés
A lányom kitalálta, hogy tetoválást szeretne, én mondtam neki, hogy szó sem lehet róla, erre bepróbálkozott az apjánál, aki megengedte. Együtt mentek el egy tetováló szalonba, és megcsinálták neki, annak ellenére, hogy megtiltottam. Nincs bajom a tetoválással, de 18 éve kora előtt ne legyen neki. Ti mit csinálnátok a helyembe? Én a lézeres eltávolításra gondoltam, de még ahhoz is kell pár hét.

2012. júl. 11. 17:21
 61/95 anonim ***** válasza:
0%

"Igen, pontosan, mi felfogjuk, mert mi még nem felejtettünk.

A tetoválás nem árt neki! Semmi baja sem lesz tőle, főleg, ha itt előadjátok ti is, hogy jaj szedesd csak le. Na hát akkor le is szedetheti, ha épp megunja, vagy mégis valami miatt kellemetlensége származik belőle.

Itt egyáltalán nem a gyerek érdeke a lényeg, hanem az, hogy majd anyuka megmutatja ki a főnök a családban és a gyerek sem hülye, ő is pontosan tudja."

Azt nem mondtam, hogy szedesse le. De akkor se normális 15évesen tetováltatni. És, mint olvashattad, nagyon sok minden megvan engedve neki, nincs korlátozva. De van egy határ, amit nem szabad átlépni... Vagy szerintetek miből áll a gyereknevelés??? Enni adunk neki, azt kész? Leszarjuk, hogy mit csinál?

Azért mert nektek szar gyerekkorotok volt, a szüleitek semmit nem engedtek meg stb., nem itt kell elégtételt venni. Menjetek el pszichológushoz és sírjátok el neki a bánatotokat. Az meg külön durva, hogy egy 48éves érett férfi még mindig itt tart.

2012. júl. 11. 20:43
 62/95 anonim ***** válasza:
74%
Nézd kedves előző, gondolj bele, azt viszont már 18 évesen is tudtam, hogy személyeskedni tahó dolog... amellett roppant érdekes, hogy annyira nem vagy képes elfogadni azt, hogy másnak más a véleménye egy témáról a saját tapasztalatai alapján, hogy rögvest pszichológushoz küldenéd... tudod (hátha hiányoztál töri-órán) ez kifejezetten a sztálini idők szokása volt, már a más véleményen levők pszichés betegként szemlélése. Vonz téged az az éra? Igaz, fennen ragyogott a "REND" jelszava...
2012. júl. 11. 20:52
 63/95 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, ki hangoztatta az előbb, hogy milyen jó az internet, mert itt mindenki egyenlő...

A pszichológust pedig komolyan gondoltam. Ha egy 48éves emberben még mindig a gyerekkori sérelmei élnek, akkor ott valami nem stimmel. És ezt mindenféle rosszindulat nélkül írom.

2012. júl. 11. 20:58
 64/95 anonim ***** válasza:
56%
Sokkal nagyobb probléma a tetoválásnál, hogy a férjed elárult a lányoddal szembeni menőségért cserébe.
2012. júl. 11. 21:01
 65/95 anonim ***** válasza:
19%

OFF

Kedves 16 éves lány!

Először azt írod, hogy mindent megbeszélsz anyuddal, utána meg azt, hogy anyud meghalt öcséd születése közben?

2012. júl. 11. 21:04
 66/95 anonim ***** válasza:

Kedves 63-as, értem, tehát szerinted probléma az, ha valaki az előző generáció hibáiból TANUL, és nem UJRA ELKÖVETI azokat.... hát tény, ez is egy vélemény, és tény, én a vélemény szabadsága mellett állok...

De azért hidd el kérlek, az a természetes, hogy az emberek tanulnak eleik hibáiból...

2012. júl. 11. 21:08
 67/95 anonim ***** válasza:
Nem, ilyet nem mondtam. Sőt, én is azt támogatom, hogy tanuljunk a szüleink hibáiból és a saját gyerekünket úgy neveljük majd. Tehát ebben egyetértünk. De itt nem is erről van szó... Ez a kérdés a tetoválásra van kihegyezve. Ha jól értem, akkor szerinted ez teljesen normális? Szerinted, ha egy 15éves gyerek tetoválást akar, akkor egy szülőnek meg kell azt engedni?
2012. júl. 11. 21:19
 68/95 anonim ***** válasza:

Kedves előző, IGEN, szerintem ez teljesen normális... mikor bukjon rá az ember a külsőségekre, ha nem 15-16 évesen???

Továbbiakban lásd a 60-as válaszban leírtakat is...

2012. júl. 11. 21:26
 69/95 anonim ***** válasza:
A 60-as válaszban leírtak jó gondolatok. Én is ezt az elvet követem, ha másról van szó. De szerintem természetes, hogy egy szülő másképp gondolkodik. Megakarja óvni a gyerekét a csalódásoktól, a rossz dolgoktól stb. Gondolom, ha a te 15éves lányodról lenne szó, akkor te sem így gondolkodnál. Nem mondanád azt, hogy drogozz csak nyugodtan kicsim, majd később úgyis megbánod...
2012. júl. 11. 21:36
 70/95 anonim ***** válasza:
30%

16 éves kicsi lány idézlek:

Ha jó anya lennél, a lányod megértette és elfogadta volna a döntésed. De úgy tűnik, nem tudsz sem a férjeddel sem a lányoddal rendesen kommunikálni. Én is akartam (és még mindig akarok) tetoválást 14 évesen, de anyukámmal megbeszéltük, és elfogadtam, hogy majd csak 17 évesen lehet. Mert mi kommunikálunk egymással. Még szerencse hogy a lányodnak ott az apja akihez fordulhat, mert rád nem számíthat az biztos...

16/L

Tehát te kommunikálsz a halott anyukáddal... Legalább tanulj meg hazudni és ne játssz olyannal hogy valakid halott és milyen helyzetben vagy.

Bocs az off-ért.....

2012. júl. 11. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!