A férjem kifizette a lányom tetoválását.15 éves. Nagyon dühös vagyok, szerintetek lézerrel lejön?
"Igen, pontosan, mi felfogjuk, mert mi még nem felejtettünk.
A tetoválás nem árt neki! Semmi baja sem lesz tőle, főleg, ha itt előadjátok ti is, hogy jaj szedesd csak le. Na hát akkor le is szedetheti, ha épp megunja, vagy mégis valami miatt kellemetlensége származik belőle.
Itt egyáltalán nem a gyerek érdeke a lényeg, hanem az, hogy majd anyuka megmutatja ki a főnök a családban és a gyerek sem hülye, ő is pontosan tudja."
Azt nem mondtam, hogy szedesse le. De akkor se normális 15évesen tetováltatni. És, mint olvashattad, nagyon sok minden megvan engedve neki, nincs korlátozva. De van egy határ, amit nem szabad átlépni... Vagy szerintetek miből áll a gyereknevelés??? Enni adunk neki, azt kész? Leszarjuk, hogy mit csinál?
Azért mert nektek szar gyerekkorotok volt, a szüleitek semmit nem engedtek meg stb., nem itt kell elégtételt venni. Menjetek el pszichológushoz és sírjátok el neki a bánatotokat. Az meg külön durva, hogy egy 48éves érett férfi még mindig itt tart.
Nem is tudom, ki hangoztatta az előbb, hogy milyen jó az internet, mert itt mindenki egyenlő...
A pszichológust pedig komolyan gondoltam. Ha egy 48éves emberben még mindig a gyerekkori sérelmei élnek, akkor ott valami nem stimmel. És ezt mindenféle rosszindulat nélkül írom.
OFF
Kedves 16 éves lány!
Először azt írod, hogy mindent megbeszélsz anyuddal, utána meg azt, hogy anyud meghalt öcséd születése közben?
Kedves 63-as, értem, tehát szerinted probléma az, ha valaki az előző generáció hibáiból TANUL, és nem UJRA ELKÖVETI azokat.... hát tény, ez is egy vélemény, és tény, én a vélemény szabadsága mellett állok...
De azért hidd el kérlek, az a természetes, hogy az emberek tanulnak eleik hibáiból...
Kedves előző, IGEN, szerintem ez teljesen normális... mikor bukjon rá az ember a külsőségekre, ha nem 15-16 évesen???
Továbbiakban lásd a 60-as válaszban leírtakat is...
16 éves kicsi lány idézlek:
Ha jó anya lennél, a lányod megértette és elfogadta volna a döntésed. De úgy tűnik, nem tudsz sem a férjeddel sem a lányoddal rendesen kommunikálni. Én is akartam (és még mindig akarok) tetoválást 14 évesen, de anyukámmal megbeszéltük, és elfogadtam, hogy majd csak 17 évesen lehet. Mert mi kommunikálunk egymással. Még szerencse hogy a lányodnak ott az apja akihez fordulhat, mert rád nem számíthat az biztos...
16/L
Tehát te kommunikálsz a halott anyukáddal... Legalább tanulj meg hazudni és ne játssz olyannal hogy valakid halott és milyen helyzetben vagy.
Bocs az off-ért.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!