Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kifizette, amennyibe került, hogy itt volt nálam. Ezt most hova tegyem magamban?
nos. most távkpacs-ban vagyunk,de komoly a kapcsolat.
hétvégére eljött hozzám,ezért, hogy legyen itthon kaja, vacsi, csemege, kértem pénzt anyától kölcsön. anya mindig szokott adni, igaz, hogy felnőtt kereső nő vagyok, de hónap végén már nullára jövök ki sajnos a rezsi miatt. így anyánál van egy kis "kincstáram" ami direkt nekem van, hol kiveszek belőle, hol vissza teszek.
most hogy megírtam anyának sms-ben, hogy átmegyek, veszek ki egy tizest, ezt az üzit, a páromnak küldtem el véletlenül,így megtudta.
aztán számon kért hogy hogy nem szégyenlem magam, hogy felnőtt nő létemre anyától kérek kölcsön, ilyen korban már nekünk kellene őket támogatni stb stb. így elmondtam neki, hogy csak szerettem volna, ha jön hozzám nem egy üres lakással fogadni őt, hogy csak ezért.meg amit nem mondtam neki, de volt, hogy egyszer amikor egy haverja meghívta magához, ki volt akadva, hogy az semmivel nem tudta megkínálni és szerinte ez etikátlan, hogy ha meghívunk valakit, akkor legalább legyen valami az asztalon, mert ő ilyen.
és most, hogy vissza ment a munkahelyre, itthon hagyott nekem egy 5 ezrest és kérdezte, hogy a tizesből meg van e még a másik 5ezer, amit kértem (én meg hazudtam, hogy igen)
és most, hogy elment, most esett le, hogy nem azért hagyott itt pénzt, hogy csak úgy, mert a párja vagyok, vagy mert legyen legalább telefonra, hogy írhassak neki, hanem mert szabályosan kifizette amibe nekem ő került.
most állt össze a kép.
számomra ez most nagyon megalázó, bántó. ilyet talán akkor kap egy nő, amikor az prosti, hogy ki van fizetve. egy párkapcsolatban KIFIZETNI a másiknak a SZÍVESSÉGÉT, szerintem azt jelenti, hogy nem tekint a társának, csak egy nőt, akit hétvégén eljött "használni".
és hiába nézem jóindulattal, hogy csak azt nem akarta, hogy én mínuszos legyek miatta. egy igazi kapcsolatban ha meghív az egyik valamire, meghív a másik másvalamire, spontán,meg szeretetből, ez így működik nem??? nem kalkulálgatva, hogy ő mennyit költött rám, meg én ő rá és számolgatva a különbözeteket...
azt sem tudom, hogy most ezt felhozzam e neki, tekintve, hogy most esett le. most hogy visszament kezdjek balhézni? mert ebből az lenne tuti. ő eléggé hirtelen jellem,egyből támadásnak vesz mindent.
Ez egy tök rendes pasi!
Nem az éjszakát fizette ki, hanem az ottlétét , kímélve téged és anyukádat.
Jobb lenne , ha élősködne rajtad ?
Szerintem átérezte ., hogy azért hoztál el anyukádtól pénzt , mert Ő jön , és neki okozott ez kellemetlen érzést!
de akkor amikor meg én vagyok nála hétvégén, ennyi erővel, most akkor én is fizessem azt ki?
vagy hogy gondolkodik ez a "rendes" pasi?
Rendes és nem akarja, hogy kölcsönkérj. (amit mondjuk tényleg nem kéne már ebben a korban)
Nem a szeretkezést fizette ki, hanem segített neked, mert költséged lett miatta.
Ne butáskodj.
Ez egy rendes hapsi. Nem akarta, hogy adósságba keveredj, meg azt sem, hogy anyukádnak legyen költség.
"Igazi kapcsolatban nem sértődik meg senki, ha a másik támogatja."
hát támogatásnak én nem ezt nevezném
támogatás szerintem önös érdekből nem létezik.
ok. elfogadom amiket írtok.
de tovább vezetve, ha én vagyok nála, akkor én is hagyjak ott pénzt? teljesen összekavart most ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!