A férjem kifizette a lányom tetoválását.15 éves.
Nagyon dühös vagyok, szerintetek lézerrel lejön?
Figyelt kérdés
A lányom kitalálta, hogy tetoválást szeretne, én mondtam neki, hogy szó sem lehet róla, erre bepróbálkozott az apjánál, aki megengedte. Együtt mentek el egy tetováló szalonba, és megcsinálták neki, annak ellenére, hogy megtiltottam. Nincs bajom a tetoválással, de 18 éve kora előtt ne legyen neki. Ti mit csinálnátok a helyembe? Én a lézeres eltávolításra gondoltam, de még ahhoz is kell pár hét.
Ahogy írta a kérdező, a lány bocsánatot kért. Ha azzal vág vissza azért, mert az anyja jót akar neki, hogy nem vele marad, az már az ő baja. Rohanjon fejjel a falnak, ha ennyi esze van.
2012. júl. 12. 13:04
92/95 anonim válasza:
Nézd, jót AKARNI és jót TENNI az nagy kettő, ugye van az a fél évezredes bölcsesség, hogy "a pokolba vezető út jó szándékkal van kövezve" - és itt a "JÓ" ráadásul tök szubjektív, a lány természetétől függő dolog.
De mindegy, én nem ismerem a lányt, nem tudom, hogy ő hogy él meg dolgokat meg mire hogy reagál, ezt majd pár hónap múlva fogjuk meglátni (vagy hát mi sanszosan akkor sem)
2012. júl. 12. 13:13
93/95 anonim válasza:
ne szedesd le!! még a végén nagyobb baj lesz! ő döntése volt és az apja örömet akart szerezni neki. Ezen változtatni nem lehet én is pokoli mérges lennék!
2012. júl. 12. 15:10
94/95 anonim válasza:
Én rengeteg tetkóval rendelkezem, de ez így durva.
A két felkarom, mellkasom totál tele, lapocka, színötös voltam suliban, mert nem külsőre megy az osztályzás...
Igazából ezt most elrontotta a lányod és az apja is, mert nem takarható helyen lehet belőle problémája.
Ha az én gyerekem lenne vitetném lézereztetni. 15 éves, azt se tudja mi akar lenni, ha nem a kézfején lenne még oké, de így...
22/L
2012. júl. 14. 11:32
95/95 anonim válasza:
"Ha az én gyerekem lenne vitetném lézereztetni." - ézé, itt egy másik EMBERről van szó, akit meggyőzhetsz az igazadról, valamilyen szintem presszionálhatod is (ezt én nem helyeslem, de létezik), spec a "vitetés" nem szerepel az opciók között...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!