Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem kifizette a lányom...

A férjem kifizette a lányom tetoválását.15 éves. Nagyon dühös vagyok, szerintetek lézerrel lejön?

Figyelt kérdés
A lányom kitalálta, hogy tetoválást szeretne, én mondtam neki, hogy szó sem lehet róla, erre bepróbálkozott az apjánál, aki megengedte. Együtt mentek el egy tetováló szalonba, és megcsinálták neki, annak ellenére, hogy megtiltottam. Nincs bajom a tetoválással, de 18 éve kora előtt ne legyen neki. Ti mit csinálnátok a helyembe? Én a lézeres eltávolításra gondoltam, de még ahhoz is kell pár hét.

2012. júl. 11. 17:21
 11/95 anonim ***** válasza:
84%
Felajánlanám neki, hogy fizetek egyet a homlokára is.
2012. júl. 11. 17:34
 12/95 A kérdező kommentje:
A kézfején. Egy nonfiguratív minta, nem is tudom mit ábrázol. Igen, részben a tekintélyem miatt is, de elsősorban azért, mert látható helyen van, és ebből még problémái lesznek én úgy gondolom.
2012. júl. 11. 17:34
 13/95 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Anyuka!

Most már feleslegesen háborogsz. Meglett a tetkó és kész. Az apuka kifizette, a lány megcsináltatta. Még azt is megtette az apuka, hogy elkísérte a lányát.

A lányod éppen kamaszodik, ilyenkor bizony már csak dacból is megtesznek a tinik olyat, amire a szülők nemet mondanak.

Ha meg is mondod a lányodnak, hogy le akarod szedetni, tuti, hogy belebuksz, mert hiába 18 év alatti, erőszakkal nem fogod tudni elcibálni a leszedetésre...egy 15 éves már nem óvodás, van saját akarata.

Úgyhogy hagyd a fenébe, legfeljebb ha pár év múlva megunja a tetkóját, leszedeti magától.

27/L

2012. júl. 11. 17:35
 14/95 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal többe fog fájni a lézeseres leszedetés, mint maga tetoválás. Hagyd ott, majd leszedeti ő, ha akarja és megunta.
2012. júl. 11. 17:37
 15/95 anonim ***** válasza:
19%
megtépném őt is az apját is hogy mégis mit képzelnek....
2012. júl. 11. 17:38
 16/95 anonim ***** válasza:
100%
Ha leszedeted (bár elrángatni meg nem fogod tudni), biztos, h megutál. Szerintem hagyd békén, majd ha tényleg gondjai lesznek belőle és ő is belátja, leszedeti magának. Ha te leszedeted, tényleg újra fogja csináltatni. Látod, hogy nem érdemes ennyire tiltani valamit, ha akarja, úgyis megcsinálja.
2012. júl. 11. 17:38
 17/95 A kérdező kommentje:

Egyébként nem is tudom, kiben csalódtam nagyobbat. A lányomban, amiért kijátszott, vagy a férjemben, amiért megengedte neki, annak ellenére, hogy erről már beszéltünk, és egyetértettünk abban, hogy majd ha betölti a 18-at.

És ráadásul a kézfejére! Teljesen tanácstalan vagyok.

2012. júl. 11. 17:39
 18/95 anonim ***** válasza:
62%
a nonfiguratívnak épp az a lényege, hogy nem ábrázol semmit, persze hogy nem tudod, mit ábrázol..
2012. júl. 11. 17:39
 19/95 anonim ***** válasza:
20%
Ha romlanak a jegyei, mert a tanároknak nem tetszik a tattoo, tárd szét a kezeid, és mondd meg neki, hogy amiatt a vacak miatt, 3-szor jobban kell tudnia az anyagot, mint előtte, és még az se fogja garantálni a jó jegyet. Saját kárán tanul az ember, majd megeszi, amit kifőzött, te meg majd járhatsz szülőire, mert biztos, hogy pikkelni fognak rá.
2012. júl. 11. 17:40
 20/95 anonim ***** válasza:
85%

Most már maradjon. Még csak 15 éves, jó pár év még, mire dolgozni kezd, addig meg még sok minden történik, nem is minden munkakörben számít.

Amúgy apuka jól megérdemelne egy tökön rúgást, sőt kettőt, a másodikat azért, mert eltakarhatatlan helyre engedte a tetkót.

2012. júl. 11. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!