Utálom a ferjem baromságait. Vesz egy gagyi tescos
ventillatort 2000ért azon sporol de autoszerelőre kidob
egy vagon pénzt mert csak a markaszerviz jo neki. annyira
elegem van az ilyen dolgaibol mit csinaljak?
Ha a férjed valóban hazudik neked 20 Ft miatt, akkor el kellene gondolkodni a viselkedéseden... Ha egyszer 20 ft miatt hazudik, ott nagy gáz lehet veled, hogy nem meri bevallni neked...
2012. júl. 6. 14:20
62/72 anonim válasza:
Szerintem nem a 20 ft miatt hazudik, hanem mert nem akar veszekedni 20 ft miatt.
2012. júl. 6. 14:22
63/72 anonim válasza:
mielőtt hozzámentél volna nem volt ilyen?
nekem ez elég furcsa, h csak most ébredtél fel...
ezért mondom én már régóta. a férfiak nem változnak, vagy elfogadod, vagy csomagolsz.
a 8 millás sztorit meg inkább nem kommentálnám...
autó: nekünk is 8 éves, de van normális szerelő, nem bax át, a márkaszervízre nem dobjuk ki a lóvét. lehet, h ott is valami szerencsétlen kókányolja, csak épp be tudod őket perelni ha felcsavarodsz a fára az általuk okozott hiba miatt, viszont akkor már marhára mind1.
2012. júl. 6. 14:35
64/72 anonim válasza:
"a férfiak nem változnak"
Mert a nők igen. :DDD
2012. júl. 6. 14:39
65/72 Dilettáns döggomba válasza:
Igazán sajnállak a hatalmas problémáid miatt.
2012. júl. 6. 16:15
66/72 anonim válasza:
Szánalmas, hogy legtöbben a felelőtlenül költekező, papír nélkül kölcsönadó, gyerekes dolgokhoz ragaszkodó férjet ajnározzátok. Mit szólnátok, ha ez a férfi a tiétek lenne?Akkor is csak mosolyognátok a hülyeségein? Nem hiszem. A feleségnek adok igazat. Ez a tipikus tyúk-kakas reláció, ahol az asszony a tyúk, aki összekaparná, a férj pedig a kakas aki szétkotorja. Én biztos nem tűrném az allűrjeit főleg úgy, hogy az anyagi vonzata a családot sújtja.
2012. júl. 6. 18:26
67/72 nevem-senki válasza:
Lehet magyarázni a bizonyítvànyt, a lényegen azonban nem vàltoztat: a külvilág felé eljàtsza a milliókat kölcsönadó nagyvonalùt, a koraszülött kisbabáján és a feleségén pedig spórol.
2012. júl. 7. 09:43
68/72 anonim válasza:
Nem lennék a férjed... szegény..
Végig olvastam az összes hozzászólást, látszik, hogy egy buta hisztis zsarnokoskodó nő vagy.
2012. júl. 7. 10:26
69/72 anonim válasza:
Női logika...
2012. júl. 16. 01:24
70/72 anonim válasza:
"Mit szólnátok, ha ez a férfi a tiétek lenne?"
Ha egyszer ezt nem tudom elfogadni, elhagynám. És nem szülnék gyereket neki. Kettőt meg pláne nem:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!