Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a ferjem baromságait....

Utálom a ferjem baromságait. Vesz egy gagyi tescos ventillatort 2000ért azon sporol de autoszerelőre kidob egy vagon pénzt mert csak a markaszerviz jo neki. annyira elegem van az ilyen dolgaibol mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 10:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
83%
A legutóbbi kommentedből az derül ki, hogy nemcsak a márkaszervízbe mászkálás a baj. Alapvetően a férjed el van tévedve a spórolást és vásárlást tekintve is. Megy a saját /buta/ feje után. Pénzt manapság kölcsön adni??? - Papír és ügyvéd nélkül??? Jézus Mária! A férjed egyszerűen nem normális. Nem vele fogod leélni az életedet! Sajnállak, hogy két pici gyerek mellett van egy harmadik melák is a családban, aki nap-mint nap a hülyeségeivel kerget az őrületbe.
2012. júl. 6. 10:57
 32/72 anonim ***** válasza:
96%
Volt felesleges 8 millió (!) forintotok és egy 20 éves leélt kocsitok van csak? Nekem itt valami sántít...
2012. júl. 6. 10:58
 33/72 anonim ***** válasza:
27-es: köszönöm a választ! :)
2012. júl. 6. 10:58
 34/72 anonim ***** válasza:
94%

"Mondd meg neki, ha szemlátomást nem változtat záros határidőn belül(1-2 nap),akkor otthagyod"

Ez érzelmi zsarolás, ami egy nagyon undorító dolog.

2012. júl. 6. 10:59
 35/72 A kérdező kommentje:

Már irtam hogy a gyerekekre kell vigyzanom mert ő nem hajlando vigyazni rajuk a koraszülött babám meg nem vihetem tescoba magammal.örülök hogy egyáltalán él.

A 6 ezres venti meg olcsónak számit azért néztem ki.a markasak 15 nel kezdődnek. A babanak nem messzebbről kell fujni amire a 2 ezres nem alkalmas mert nem fuj el pici.igy gyakorlatilag hasznalni nem tudjuk.

2012. júl. 6. 11:00
 36/72 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ne ócsárold a "buta" "melák"nak tarott férjet, mert HALLGATASSÉK meg a másik fél is sokszor hasznos nem gondolod?? :D
2012. júl. 6. 11:00
 37/72 anonim ***** válasza:
50%
Bocsi, de a babának pont nem kellene ventilátor, pláne ha koraszülött
2012. júl. 6. 11:02
 38/72 A kérdező kommentje:
Írtam 8 éves a kovsi amit 3 éve akartunk lecserelni egy 5 millios kocsira. De nem kaptuk vissza a penzt amit a férjem kölcsönadott. A kocsi amugy mar elegge lepukkant 3 x karambolozott stb.ezert ertelmetlen kolteni ra.ha uj kovsi lenne mas lenne. De ez is az ő hibája hogy odaadta a megtakaritott pénzünk.3 éve futhatunk utana. És mondja nem megy perre mert sok az ugyvedi ktg meg a perktg. Van ra tanu hogy kolcsonadtuk de papir nincs.
2012. júl. 6. 11:04
 39/72 A kérdező kommentje:
De az orvos mondta hogy messziről fujjuk rá a levegőt mikor nagy a meleg ha nincs klimánk. És épp ez az hogy ehhez az asztali venti nem alkalmas mert mert nem fuj el addig. Direkt mondta a doki hogy messziről fujtassuk a ventit de ezt nem lehet meg magasrol.
2012. júl. 6. 11:07
 40/72 anonim ***** válasza:
25%
A gyerek születése előtt mennyi ideig éltetek együtt? Akkor még nem lehetett sejteni, hogy kicsit felelőtlen?
2012. júl. 6. 11:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!