Utálom a ferjem baromságait. Vesz egy gagyi tescos ventillatort 2000ért azon sporol de autoszerelőre kidob egy vagon pénzt mert csak a markaszerviz jo neki. annyira elegem van az ilyen dolgaibol mit csinaljak?
Szerintem jobb ha mindenki megmarad a "saját dolgánál". Ne okoskodj már bele hogy a kocsit hova viszi szerelőhöz, mert ha meg egy szarhoz vinné aztán mondjuk épp egy hosszabb út idején robbanna le akkor ő lenne a hibás hogy miért spórolt rajta...azért ez összehasonlíthatatlan egy ventilátorral. Abból sokszor jó a gagyis is, szerintem műszaki cikkek esetében hadd döntse már el a férfi h melyikből kell márkás és melyikből nem feltétlen :)
Joghurton b@szakodsz?:D A te férjed sem lennék. Menj el bevásárolni te és vegyed magadnak a danonet. Lehet h tényleg nem volt nem?
bocs de engem ezekkel a példákkal nem győztél meg arról, hogy a férjednek vannak itt "baromságai"
Szerintem arról is szól a házasság hogy csiszolódni idomulni kell, kompromisszumokat kötni, elfogadni a másik Bogarait .... ezek nem olyan dolgok, amin idegesíteni kéne magad, ha amúgy minden rendben és szeretitek egymást, nem csal meg...EZek csak mondvacsinált gondok véleményem szerint..Te tökéletes vagy mindenben? lehet hogy te meg másban különbözöl tőle...
Ha nem jó a joghurt, menj és vegyél másikat amit szeretsz, és az meg romoljon meg a hűtőben, ha annyira spórolni akar, majd észreveszi és legközelebb másmilyent fog venni, amit szívesen eszel.
Az autó férfi dolog, intézze ahol akarja, egy hülye ventilátoron meg tényleg nem kell kiakadni, nem mindig a márkás a jó és a soha el nem romló...
Szerintem gáz a külön kassza, meg a fenyegetés is :) szuper ötleteket kaptál :D de azt tanácsolom szeresd a férjed, ezeken a kis számodra problémákon meg lendülj túl humorral, és oldd meg...ötletesen
Nagyon gyerekesen viselkedsz,sajnálom a férjedet,itt nem te vagy az áldozat hanem ő hogy el kell téged viselnie! :S
Ha már ennyire zavar miért nem hagyod ott? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!