Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a ferjem baromságait....

Utálom a ferjem baromságait. Vesz egy gagyi tescos ventillatort 2000ért azon sporol de autoszerelőre kidob egy vagon pénzt mert csak a markaszerviz jo neki. annyira elegem van az ilyen dolgaibol mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 10:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ez oda-vissza dolog. Ha a férjed más joghurtot vett, akkor vegyen, ha azt szereti. Most azt egye, amit te szeretsz? Akkor ő is mondhatja: te meg egyed azt, amit ő szeret. Miért nem vettél magadnak Danone-t? Lemész és vész. Ventillátornál miért nem adtál bele te is, és miért nem mondtad, hogy drágám, itt van +5000, vegyél inkább 7000-ért? A márkaszervíz érthető. Nekem az jön le, hogy te amit te elvársz tőle dolgokat, hogy megtegyen, de ő neki ezt nem lehet, csakis hozzád kell igazodnia.
2012. júl. 6. 10:35
 12/72 anonim ***** válasza:
91%
Mi tavaly vettünk tescos ventillatort és tökéletesen működik!Eléggé elviselhetetlen természeted lehet.Egyébként meg vásárolj be saját magad.
2012. júl. 6. 10:36
 13/72 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem jobb ha mindenki megmarad a "saját dolgánál". Ne okoskodj már bele hogy a kocsit hova viszi szerelőhöz, mert ha meg egy szarhoz vinné aztán mondjuk épp egy hosszabb út idején robbanna le akkor ő lenne a hibás hogy miért spórolt rajta...azért ez összehasonlíthatatlan egy ventilátorral. Abból sokszor jó a gagyis is, szerintem műszaki cikkek esetében hadd döntse már el a férfi h melyikből kell márkás és melyikből nem feltétlen :)

Joghurton b@szakodsz?:D A te férjed sem lennék. Menj el bevásárolni te és vegyed magadnak a danonet. Lehet h tényleg nem volt nem?

bocs de engem ezekkel a példákkal nem győztél meg arról, hogy a férjednek vannak itt "baromságai"

2012. júl. 6. 10:36
 14/72 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem arról is szól a házasság hogy csiszolódni idomulni kell, kompromisszumokat kötni, elfogadni a másik Bogarait .... ezek nem olyan dolgok, amin idegesíteni kéne magad, ha amúgy minden rendben és szeretitek egymást, nem csal meg...EZek csak mondvacsinált gondok véleményem szerint..Te tökéletes vagy mindenben? lehet hogy te meg másban különbözöl tőle...

Ha nem jó a joghurt, menj és vegyél másikat amit szeretsz, és az meg romoljon meg a hűtőben, ha annyira spórolni akar, majd észreveszi és legközelebb másmilyent fog venni, amit szívesen eszel.

Az autó férfi dolog, intézze ahol akarja, egy hülye ventilátoron meg tényleg nem kell kiakadni, nem mindig a márkás a jó és a soha el nem romló...

Szerintem gáz a külön kassza, meg a fenyegetés is :) szuper ötleteket kaptál :D de azt tanácsolom szeresd a férjed, ezeken a kis számodra problémákon meg lendülj túl humorral, és oldd meg...ötletesen

2012. júl. 6. 10:37
 15/72 anonim ***** válasza:
98%
Tescoban van 2000-ért ventilátor? Én csak az akciós 3600-asat láttam. Tényleg van? Nagyon kéne egy...
2012. júl. 6. 10:38
 16/72 anonim ***** válasza:
93%
3 éve vettünk a T***-ban egy mikrosütőt, napi szinten van használva, abszolút márka nélküli (illetve T***) és tökéletesen működik. Ennyit az "olcsó húsnak híg a leve" mítoszról.
2012. júl. 6. 10:40
 17/72 anonim ***** válasza:
53%
most vagy menstruálsz vagy változó korban vagy hogy ezen kiakadsz... képzeld el az én ismerösöm meg ahelyet hogy fietné a négy hitelt amit fel vett inkább vett magának egy sportmotort....
2012. júl. 6. 10:40
 18/72 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon gyerekesen viselkedsz,sajnálom a férjedet,itt nem te vagy az áldozat hanem ő hogy el kell téged viselnie! :S

Ha már ennyire zavar miért nem hagyod ott? :S

2012. júl. 6. 10:42
 19/72 anonim ***** válasza:
12%
17-esnek üzenem, hogy a menstruációnak nincs köze az elviselhetetlen viselkedéshez!
2012. júl. 6. 10:44
 20/72 anonim válasza:
72%
Szerintem mondd meg neki, hogy mit gondolsz... persze ne orditva: Te barom már elegem vanbelőled, hanem kedvesen
2012. júl. 6. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!