Utálom a ferjem baromságait. Vesz egy gagyi tescos ventillatort 2000ért azon sporol de autoszerelőre kidob egy vagon pénzt mert csak a markaszerviz jo neki. annyira elegem van az ilyen dolgaibol mit csinaljak?
8 milliót kölcsönadni papír nélkül.Kb mintha kidobtad volna az ablakon.
Felelőtlenek vagytok!!
szerintem a férjed gondolkodik jól. Én sem veszek márkás elektromos dolgokat, főleg nem egy ventillátort, ami tényleg ugyanúgy működik, mint egy drága elektrolux. Az autó meg aztán jól fog jönni, ha rohanni kell valahova gondolom. Azért márkaszervíz mégiscsak jobb, mint egy nóném szervíz, ahol mindenben hibát fognak találni, csak hogy visszavidd megint az autót.
a jogobella meg mióta olcsóbb, mint a danon???
Rohadt idegesítő, hogy nem bírod rendesen használni az ékezeteket.
Az autószerelésbe ne szólj bele, mert kb. annyit érthetsz hozzá, mint vakond a villanyszereléshez.
A ventillátorról is hülyeséget beszélsz. Nálam egy full noname ventillátor megy 2 hete megállás nélkül a legnagyobb fokozaton és semmi baja. Hja! Mielőtt belekötnél, egy asztali szirszar és tökéletesen elég a szobába.
A joghurt témában igazad van. (eltekintve az E cuccoktól) Azt meg vedd meg magadnak. Gondolom, nem egész nap a lakásban punnyadsz, néha jársz utcán is. Ilyenkor beugrasz a boltba és megveszed a nyomorult danone joghurtodat.
Én dolgoztam márkakereskedésben. Ott megy az igazi átvágás, nem az olyan szerelőknél, akiket évek óta ismersz.
Kérdező! Azt hiszem én már a 8 millánál bedobtam volna a törölközőt. Nekem furcsa, hogy a ventillátorra és a joghurtra van kiélezve ez az egész, amikor a 8 milla kölcsönadásáért a tudom nélkül (ráadásul papír nélkül) szerintemén azonnal váltam volna.
márkaszervizbe addig szabad vinni bármit, amíg garanciális, és csak azért, mert ha máshova viszed a garis cuccot,akkor akármeddig lett volna érvényes eredetileg az a jótállás, érvényét veszti, mert nem a szakszervíz buherálta,hanem általuk nem garantált úm. kontár.
Ha a garancia lejárt, akkor is persze meg kell nézni,utána kell járni, kihez viszed, de akkor nem szabad a garancia idején használt szakszervízbe vinni,mert szinte tuti, hogy horror összeg lesz a végszámla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!