Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a ferjem baromságait....

Utálom a ferjem baromságait. Vesz egy gagyi tescos ventillatort 2000ért azon sporol de autoszerelőre kidob egy vagon pénzt mert csak a markaszerviz jo neki. annyira elegem van az ilyen dolgaibol mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 10:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem hagyd ott, de ha ezt nem akarod vagy nincs rá lehetőség(mert akkor mondjuk hajléktalan lennél vagy nincs hova menned),akkor minimum menjetek külön kasszára... aztán akkor tökmindegy, mire veri el a sajátját...
2012. júl. 6. 11:10
 42/72 anonim ***** válasza:
34%
a bajok nem most kezdődtek már és a férjed régen is ilyen volt... kérdés minek mentél hozzá és szültél neki gyerekeket ha ennyire nem tudod elviselni....
2012. júl. 6. 11:10
 43/72 anonim ***** válasza:
65%

8 milliót kölcsönadni papír nélkül.Kb mintha kidobtad volna az ablakon.

Felelőtlenek vagytok!!

2012. júl. 6. 11:18
 44/72 anonim ***** válasza:
100%
ez a 8 milla nagyon durva. Hogy engedhetted?? A 8 éves kocsi amúgy nem lenne öreg, ha nem karambolozott volna.
2012. júl. 6. 11:23
 45/72 anonim ***** válasza:
70%

szerintem a férjed gondolkodik jól. Én sem veszek márkás elektromos dolgokat, főleg nem egy ventillátort, ami tényleg ugyanúgy működik, mint egy drága elektrolux. Az autó meg aztán jól fog jönni, ha rohanni kell valahova gondolom. Azért márkaszervíz mégiscsak jobb, mint egy nóném szervíz, ahol mindenben hibát fognak találni, csak hogy visszavidd megint az autót.

a jogobella meg mióta olcsóbb, mint a danon???

2012. júl. 6. 11:36
 46/72 anonim ***** válasza:
53%

Rohadt idegesítő, hogy nem bírod rendesen használni az ékezeteket.

Az autószerelésbe ne szólj bele, mert kb. annyit érthetsz hozzá, mint vakond a villanyszereléshez.

A ventillátorról is hülyeséget beszélsz. Nálam egy full noname ventillátor megy 2 hete megállás nélkül a legnagyobb fokozaton és semmi baja. Hja! Mielőtt belekötnél, egy asztali szirszar és tökéletesen elég a szobába.

A joghurt témában igazad van. (eltekintve az E cuccoktól) Azt meg vedd meg magadnak. Gondolom, nem egész nap a lakásban punnyadsz, néha jársz utcán is. Ilyenkor beugrasz a boltba és megveszed a nyomorult danone joghurtodat.

2012. júl. 6. 11:42
 47/72 anonim ***** válasza:
51%

Én dolgoztam márkakereskedésben. Ott megy az igazi átvágás, nem az olyan szerelőknél, akiket évek óta ismersz.

Kérdező! Azt hiszem én már a 8 millánál bedobtam volna a törölközőt. Nekem furcsa, hogy a ventillátorra és a joghurtra van kiélezve ez az egész, amikor a 8 milla kölcsönadásáért a tudom nélkül (ráadásul papír nélkül) szerintemén azonnal váltam volna.

2012. júl. 6. 11:43
 48/72 A kérdező kommentje:
Mivel most az az aktuális a mai nap termése a ventilator és joghurt. Amugy elolvashatná mindenki hogy nem márkás ventit akartam hanem 6 ezer ftos tescost!a 2000 es nem jo a babanak csak közelről fuj nem allithato stb. A jogobella 20 ft tal olcsobb a danonenal.
2012. júl. 6. 11:50
 49/72 anonim ***** válasza:
83%
És ezt mondtad már neki is? Mert pl. az én férjem keze közül kifolyik a pénz, ezért megbeszéltük, én megyek vásárolni, mert én azt veszem, amit felírtam és kész. Mi meg tudtuk beszélni, szépen leköt x összeget a számláján, hogy ne költse el, y-t költhet magára minden gond nélkül és z-t pedig belead a rezsibe és más közös dolgokba. Sokáig volt, hogy felírta egy füzetbe, hogy mit vett és mennyiért, hogy lássa, hova tűnik el a pénz. Többnyire olyan dolgokat vett, amikre nem is volt szükségünk. Mondjuk egy márkaszervizen nem akadnék ki, de biztos nem ez az egyetlen példa nálatok.
2012. júl. 6. 12:00
 50/72 anonim ***** válasza:
75%

márkaszervizbe addig szabad vinni bármit, amíg garanciális, és csak azért, mert ha máshova viszed a garis cuccot,akkor akármeddig lett volna érvényes eredetileg az a jótállás, érvényét veszti, mert nem a szakszervíz buherálta,hanem általuk nem garantált úm. kontár.

Ha a garancia lejárt, akkor is persze meg kell nézni,utána kell járni, kihez viszed, de akkor nem szabad a garancia idején használt szakszervízbe vinni,mert szinte tuti, hogy horror összeg lesz a végszámla.

2012. júl. 6. 12:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!