Utálom a ferjem baromságait. Vesz egy gagyi tescos ventillatort 2000ért azon sporol de autoszerelőre kidob egy vagon pénzt mert csak a markaszerviz jo neki. annyira elegem van az ilyen dolgaibol mit csinaljak?
Én jó sz*r helyen lakok, mert imádom a Jogobella joghurtot, de az vagy 130 ft a Danone meg 80 körül van :| Hol lehet ilyen olcsón Tescoban Jogobellát kapni?
Amúgy az, hogy a kérdező a joghurton problémázik szerintem azért nem olyan gáz és nem hiszti. Legutóbb elküldtem a páromat, hogy vegyen nekem XY márkájú és ízű dobozos jégkrémet, erre ő tök mást hozott, holott kiderült, volt olyan is, ami nekem kellett volna. És én is kiakadtam. És szerintem nem hiszti. Ha én olyat kérek és van is, miért kell mást hozni? El tudok magamnak is menni ha kell, de akkor épp ő akart menni vásárolni. Szóval kérdező, igazad van, nem kellene 20 ft-on spórolnia, ha annyira érdekelnéd, akkor foglalkozna azzal, hogy azt vigye, amit szeretsz.
Mellesleg: a pénzt kölcsönadni elég nagy felelőtlenség volt.
Amikor összeházasodtatok is ilyen volt?
Szerintem ez még amúgy messze nem válóok, inkább meg kellene beszélni a dolgot, és elmondanod neki, hogy te ezt nem bírod sokáig.
Off:
Ha egy gyereket (koraszülöttet) ventillátorral fújsz, meg fog fázni. Ha meg messzebbről fújod, annak nincs értelme, nem lesz hűvösebb. Inkább próbáld nedvesíteni a bőrét, és akkor ne fújasd ventivel.
Nem lehet, hogy a férjed egyszerűen csak hülyét kap a Tescotól? Én is vagyok úgy, hogy a tömegben kell keresgélni a 30-féle hasonló cucc között egy fajtát, miközben érdekes módon mindenki rajtam keresztül tud csak közlekedni. Van hogy az ember inkább feladja, és vesz egy hasonlót, mielőtt még gyilkos ámokfutásba kezd. :)
Amúgy a Jogobella szerintem jobb, mint a Danone. A Danonnak csak a merketingje jó.
Két hónapos a kicsi, ráadásul koraszülött - ez egy iszonyat nehéz, embert próbáló időszak. Neked is, de a férjednek is. Ilyenkor nincs az embernek annyi türelme, előjönnek mindenféle sérelmek. A pénz kölcsönadása hiba volt, de évekkel később még sakkban tartani vele a másikat szintén hiba, ami teljesen megmérgezi a kapcsolatot.
Próbálj türelmet találni magadban, játssz túlélésre - pici baba mellett extrán fontos a megértés a másik iránt. A férjed részéről is, de a te részedről is! Ha a baba nagyobb lesz, a világ is szebbnek látszik majd.
A kisbabát tényleg nem viheted magaddal, de 2 hónapja szültél, qrva meleg van, gondolom nem alszol rendesen, érthető, ha feszült vagy. Próbáld meg vele megbeszélni ezt, de ne veszekedni vele, mert attól semmi se fog megváltozni. Hogy neked fontos a Danone joghurt, mert ő se vesz magának olyan sört, amit nem szeret... stb...
A kisbabát meg, ha nagyon melege van, tehetsz a csukójára és a bokájára langyos (!) vizes zsepit, de ne ventizd, mert csúnyán megfázhat. Ha szoptatsz, igyál rengeteg (4-6 liter) vizet, és a babának is adhatsz forralt vizet. És ne idegeskedj a férjed miatt, próbáljátok megbeszélni a dolgot. 24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!