Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a ferjem baromságait....

Utálom a ferjem baromságait. Vesz egy gagyi tescos ventillatort 2000ért azon sporol de autoszerelőre kidob egy vagon pénzt mert csak a markaszerviz jo neki. annyira elegem van az ilyen dolgaibol mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 10:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 A kérdező kommentje:
Jah és danon joghurtra is azt hazudja hogy nem volt es jogobellat hoz ami 20 ft tal olcsobb ezeken sporol pedig tudja hogy azt nem szeretem.annyira utalom mar a hülyeségeit de szeretem nem tudom mit csinaljak
2012. júl. 6. 10:24
 2/72 anonim ***** válasza:
63%
Csinálj külön kasszát.Mindenki fele-fele bele ad a rezsibe, amikor főztök akkor is, és ezen kívül mindenki azt csinál a kis megmarat pénzével amit akar.
2012. júl. 6. 10:29
 3/72 anonim ***** válasza:
13%

Mondd meg neki, ha szemlátomást nem változtat záros határidőn belül(1-2 nap),akkor otthagyod... ha erre fejéhez kap, akkor jó, ha nem,akkor költözz el...

persze ilyen ultimátumot csak akkor adj, ha van hova, kihez költöznöd, vagy van saját lakásod... gondolom amikor 30-40 fokok járnak(itt,ahol én lakom kánikula van, hőség), akkor nem akarsz az utcán lakni, hajléktalanként...

2012. júl. 6. 10:31
 4/72 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom, csak a márkaszerviz igazolja, hogy rendesen karban van tartva az autó, ott vezetik a szervizkönyvet. A ventilátortól meg mit vársz? Miért indulsz ki abból, hogy hazudott, és volt Danone, de csak azért sem vett olyat?
 5/72 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem Te intézed a bevásárlást?
 6/72 anonim ***** válasza:
100%

azért a kocsit a biztonság miatt én is csak megbízható helyre vinném, azok nagy része meg drága :S

A tescos venti meg nem biztos hogy rossz, nekem 4 éve működik a márkás garancia lejárta (2év) után szétesett....mondjuk lehet hogy csak szerencsém volt vele...

7/72 anonim ***** válasza:
100%
Menj te vásárolni és mindjárt nincs gond a joghurttal. :D
2012. júl. 6. 10:32
 8/72 anonim ***** válasza:
98%
Ennyi miatt hagyja el? Na ezért tartunk itt.......
2012. júl. 6. 10:32
 9/72 anonim ***** válasza:
94%

A gagyi tescos ventillátor valószínűleg ugyanúgy megkavarja a levegőt, mint a Philips ventillátor. Ellenben ha az autó lerobban a semmi közepén, mert valami kínai szar utángyártott alkatrészt tettek bele, ami "leesett egy teherautóról", az drágább mulatság lesz, ha vontatni kell, esetleg még más is tönkremegy benne, vagy a férjed a villanypóznán köt ki. A márkaszerviz a garancia megtartása miatt is kellhet.

Nem gondolkodsz, csak vagdalkozol.

2012. júl. 6. 10:34
 10/72 anonim ***** válasza:
80%
Gondolom te pl sminkből nem a GoodsMarketben vásárolsz be noname cuccokat, hanem teszem azt Lorealt használsz. :D
2012. júl. 6. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!