Utálom a ferjem baromságait. Vesz egy gagyi tescos ventillatort 2000ért azon sporol de autoszerelőre kidob egy vagon pénzt mert csak a markaszerviz jo neki. annyira elegem van az ilyen dolgaibol mit csinaljak?
Mondd meg neki, ha szemlátomást nem változtat záros határidőn belül(1-2 nap),akkor otthagyod... ha erre fejéhez kap, akkor jó, ha nem,akkor költözz el...
persze ilyen ultimátumot csak akkor adj, ha van hova, kihez költöznöd, vagy van saját lakásod... gondolom amikor 30-40 fokok járnak(itt,ahol én lakom kánikula van, hőség), akkor nem akarsz az utcán lakni, hajléktalanként...
azért a kocsit a biztonság miatt én is csak megbízható helyre vinném, azok nagy része meg drága :S
A tescos venti meg nem biztos hogy rossz, nekem 4 éve működik a márkás garancia lejárta (2év) után szétesett....mondjuk lehet hogy csak szerencsém volt vele...
A gagyi tescos ventillátor valószínűleg ugyanúgy megkavarja a levegőt, mint a Philips ventillátor. Ellenben ha az autó lerobban a semmi közepén, mert valami kínai szar utángyártott alkatrészt tettek bele, ami "leesett egy teherautóról", az drágább mulatság lesz, ha vontatni kell, esetleg még más is tönkremegy benne, vagy a férjed a villanypóznán köt ki. A márkaszerviz a garancia megtartása miatt is kellhet.
Nem gondolkodsz, csak vagdalkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!