Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a ferjem baromságait....

Utálom a ferjem baromságait. Vesz egy gagyi tescos ventillatort 2000ért azon sporol de autoszerelőre kidob egy vagon pénzt mert csak a markaszerviz jo neki. annyira elegem van az ilyen dolgaibol mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 10:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
80%
Én a férjet sajnálom hogy ilyen buta felesége van. A férj próbál spórolni (márkaszervízet nem lehet kikerülni), a házisárkánynak meg semmi se jó csak a danon joghurt.
2012. júl. 6. 10:48
 22/72 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi idős az autótok? Mert ha már idősebb, tényleg dilis dolog a méregdrága márkaszervízhez ragaszkodni. Annak idején az én férjem is állandóan új alkatrészeket akart venni a 20 éves kocsijához. Nem volt könnyű meggyőzni, hogy csak használtat vagy utángyártottat érdemes venni hozzá. Egyébkét én sem értem a logikájukat. Néha sz@r dolgokon spórol az enyém is, de értelmetlen dolgokra kidob 25-30 ezret is. Azon berágott, hogy kidobtam kb. 5 kiló gyökeres kaprot /ő azt mondta, hogy "szerzett" nekem valamit!/, mert egyszerűen utáltam volna megtisztítani, csipegetni és a körmömet tönkre tenni. Inkább vettem 20 csokorral a piacon és lefagyasztottam. Megmondtam neki, hogy még egyszer ne próbáljon nekem "munkát" szerezni. Próbálj vele türemesen beszélgetni és hozzál fel összehasonlító érveket. Hátha!
2012. júl. 6. 10:49
 23/72 A kérdező kommentje:

2000ért gyerekjatek ventillatort kapsz. Jo lett volna a tescos de a 6 ezres allithatos ami fuj is valamit. A 2000 es nem er semmit kiteneted az asztalra disznek. Azert ő ment mert en a gyerekekkel vagyok itthon. A joghurton mar 3x rajtakaptam hogy hazudott es nem igaz hogy a tescoban nincs danaone..az auto meg egy 3x karambolozott rozoga 8 éves kocsi a markaszervizes ugyanugy szart tesz bele...

Aki irta hogy én menjek bevasarolni ő nem akar vigyazni a picikre a kicsit meg nem vihetem a hőségbe magammal meg a tömegbe 2 hónapos a legkisebb es koraszulott.

Es mindennel ezt csinalja a tejet megnezi hogy 129 ft e dragabbat nem vesz de a sporolt pénzünk 8 millio ft odaadta kölcsónbe papir nelkül!!!!és 3 éve varjuk vissza a 2 hónapra adott pénzt...meg az autoba megvette a 100 ezres medialejatszot de a lakasba dobozostvt akart mert ő ugyse nezi meg minek..és igenis idegesitő és elegem van az ilyen dolgokbol es nem tudom mit csinaljak mar

2012. júl. 6. 10:49
 24/72 anonim ***** válasza:
15%
Válj el.
2012. júl. 6. 10:50
 25/72 anonim ***** válasza:
48%

Jaj, látom magam előtt az esetet:

Pisti, ide figyelj, legközelebb ne ilyen gagyi noname ventilátort vegyél, hanem egy LG split klímát. Hogy az többe kerül? Akkor hordd a kocsit ide a sarokra, az Alkesz Bandihoz, az is meg tudja csinálni. És mi az hogy Danone helyett Jogobellát veszel???? Abban nincs bifidus essensis és különben se olyan ismert márka. Igaz hogy a minősége ugyan olyan, de akkor is!!!

2012. júl. 6. 10:51
 26/72 anonim ***** válasza:
97%
Gratulálok, ennyi eszetek van, 8 milliót kidobtatok az ablakon...
2012. júl. 6. 10:52
 27/72 anonim ***** válasza:
37%

#15.

hát nem 2000 de én múlt héten vettem 2450Ft-ért egyet tecsoban és működik meg minden rendben vele. "keveri a levegőt mint a philips" :)

Lehet hogy most acciósan van 2e-ért is.

hogy ne off legyen a hozzászólásom:

szerintem az ilyesmit meg kéne beszélni. Neki meg biztosan azokkal a dolgokkal van baja amikre te költesz...

2012. júl. 6. 10:52
 28/72 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező ugyanolyan olyan vagy mint a férjed. Neki csak a drágább márkaszerviz jó, neked pedig csak a drágább ventilátor és danon joghurt.
2012. júl. 6. 10:53
 29/72 anonim ***** válasza:
87%
A Danone a legrosszabb minőségű Magyarországon forgalomban lévő joghurtok egyike. Annyi E van benne mint 2 Jogobellaban. De vedd meg magadnak amit akarsz , ennyi.
2012. júl. 6. 10:55
 30/72 A kérdező kommentje:

Ő dobta ki ..csak az enyém is volt a pénz. Ilyen dolgai vannak. A kocsit meg ha meglátnátok. ..egy regi xar.amugy a felretett penzbol akartunk uj kocsit de ennyi eaze volt kölcsönadta..

Nem tudom egyesek itt mit kötöszködne en nem szeretem a jogobellat mert zsiros.a danone meg krémes de nem is ez a lényeg hanem hogy 20 ft miatt képes hazudni

2012. júl. 6. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!