Olyan szomorú vagyok. Miért ilyen velem anyu?
Figyelt kérdés
Egész júniusba a fülem rágta hogy menjek dolgozni. Most hogy eldöntöttem hogy megyek nem akar semmibe segíteni. Indulni szeretnék a The voice-ba aminek a jelentkezéséig már csak két hét van hátra.Nagyon szeretek énekelni és versenyeket is nyertem szóval nm úgy mennék fel hogy nem tudok énekelni.A zene a mindenem. Regisztráltam fürgediak-on is és holnap fel is hívom őket. Nagyon kellene az úti költség és anyu nem tudja kifizetni ezért elkéne mennem dolgozni. De 2 hét alatt 20 ezer forintot nem tudok megkeresni. Ő semmibe nem segít nekem. Most múltam 16 és kértem hogy segtsen munkát keresni neten azt mondta őt nem érdekli azt csinálok amit akarok. Bármit elvállalnék 2 hét alatt csak legyen meg a pénz és ő még annyira se hajlandó hogy segítsen munka után érdeklődni. Olyan rossz komolyan..... Már gondolkodtam azon is hogy eladom valamimet ami nem kell de abba se megy bele. Semmibe nem akar segíteni pedig én tényeg akármit megtennék csak felmehessek.Ti mit csinálnátok?2012. júl. 1. 11:56
51/64 A kérdező kommentje:
Vasárnap nm tudom őket hívni mert az van oda írva hogy csak hétköznap lehet elérni őket....
2012. júl. 1. 13:34
52/64 anonim válasza:
Tegnap írtad h majd ma felhívod őket.. Akkor nem tudtad, h hétvége van?
53/64 A kérdező kommentje:
Nem mert ma olvastam el részletesen mindent a fürgediákon.
2012. júl. 1. 13:51
54/64 anonim válasza:
Látszik, hogy manapság nem akarnak a fiatalok megdolgozni a pénzért. Te sem! Aki nagyon akar találni munkát az fog is, de Te tuti nem. Csak a kifogásokkal jössz.
55/64 anonim válasza:
Persze, hogy nem akar menni dolgozni.
Anyuci elkényeztetett üdvöskéje, a mama eddig mindent a feneke alá rakott, most, hogy azt mondta: erre nem adok, ha akarod keresd meg a rávalót, most itt sírja el a bánatát. Baromi csodálkozik azon, hogy nem értünk vele egyet.
Persze mondja, meg ígéri, hogy hétfőtől elmegy és keres munkát, de nagyon kíváncsi lennék, hogy valóban meg is teszi-e?
56/64 anonim válasza:
Keress valakit,akinek van kocsija,és elvinne téged.
57/64 A kérdező kommentje:
Ilyen vélemény nyílvánítást köszi de nem! Mivel egyáltalán nem ismertek...
De abba is kell tankolni és a benzin árak krva magasak.Inkább a vonat...
2012. júl. 1. 14:20
58/64 anonim válasza:
Akkor meg indulj el egy héttel hamarabb és menj gyalog. Ahhoz még pénz sem kell.!
59/64 anonim válasza:
Vajon milyen munka az, ahol előbb fizetni kell, hogy énekelhess? A munka az az, hogy dolgozol valamit, amiért aztán fizetnek.
60/64 A kérdező kommentje:
hogy miii?
2012. júl. 1. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!