Engem nagyon zavar hogy kilépek az utcára és mindenhol szomorú arcokat látok, én mindig próbálok optimista lenni, és mindig azt mondom míg tudok mosolyogni addig nincs nagy baj. Erről mi a véleményetek?
Ezt én is észreveszem!
Én fő oknak a pénztelenséget,és az ebből kifolyó párkapcsolati-családi vitákat látom!
A mosoly nem egy alapállapot, hanem a vidámság, elégedettség kifejezésének eszköze. A vidámságot nem lehet erőltetni, a mosolyt igen, és meg is látszik. Nincs is rosszabb annál, amikor valaki erőltetetten vigyorog, csak hogy kitűnjön, vagy mert elvárják.
Aki nem mosolyog állandóan, az nem boldogtalan, csak éppen akkor nincs oka a mosolygásra. Utcán, buszon mire mosolyogjanak? Mindenki megy a dolgára, munkába, haza, ügyeket intézni, ehhez nem kell mosoly.
Igazatok van, tényleg mindig mosolyogni kell.
Mosolyogni kell akkor is, amikor lépten-nyomon cigányokba ütközik az ember, akik úgy viselkednek, mintha övék lenne az utca.
Mosolyogni kell a fiatalokra is, akik nyekeregtetik a fél wattos samsungot a buszon, miközben a táskáiktól vagy szemközti ülésre tett lábuktól sehová sem lehet leülni.
Akkor is mosolyogni kell, amikor a mosdatlan, büdös, koszos emberek odadörgölőznek hozzánk a tömött járművön 40 fokban, aminek köszönhetően a ruhánk átveszi a kellemes hajléktalan szagot.
Mosolyogjatok akkor is, amikor megtalálnak maguknak az élettörténetüket mesélő nyugdíjasok, csövesek, drogosok és részegek, akik még el is kérnek a szívszorító sztori után egy-két forintot.
Világért nem venném el mások jókedvét, mosolyogjunk!
Ha valaki rosszul érzi magát mert problémái vannak, hogyan tudna mosolyogni? Vagy mindenki járkáljon álarcban?
Miért függne a gyereked boldogsága attól, hogy mások hogyan élik az életüket? A boldogságot magának kell kialakítania, nem pedig aszerint, hogy mások éppen hogyan viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!