Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem zavar, amikor...

Csak engem zavar, amikor férjem nem jön velünk a játszótérre? Tudom, hogy nagyon fáradt szegény, mert sokat dolgozik, de kicsit irigy vagyok, mikor családokat látok együtt.

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 20:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Ne zavarjon. Hagyd pihenni. Annál nagyobb élmény a gyereknek, ha nagy ritkán veletek tart, jobban értékeli. Apa dolgozik, anyával megyünk a játszótérre. Rendben van minden.
2012. jún. 14. 20:42
 2/11 anonim ***** válasza:
42%

"Csak engem zavar, amikor férjem nem jön velünk a játszótérre?"

Mást miért zavarna a te férjed?

2012. jún. 14. 21:27
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem gáz, de esetleg néha hétvégén elkísérhetne titeket :)
2012. jún. 14. 21:32
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
#3 Miért kell szegény bohócot bántani? :(
2012. jún. 14. 21:34
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Ne aggódj szerintem.Majd ha kipiheni magát,akkor csináljatok valami szuper szabadtéri közös programot!
2012. jún. 14. 21:40
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

A 3. röhejes, ahogyan az alpáriságát előadta :D Ezen még napok múlva is szakadni fogok :DDD

Node félre a bohócveréssel :)

Ne legyenek irreális elvárásaid. Na jó, túlzás, hogy irreális, de tény, hogy nem jogos. Akkor lenne jogos, ha nem lenne fáradt, mégse menne veletek. Hány ilyen férfi van, és hány nő irigykedik rád, amiért a párod nem azért nem megy veletek, mert nincs kedve, hanem mert nincs energiája.

Próbálj meg nem gondolni erre és végképp nem szóvá tenni. Ha tényleg fáradt, ne várd el.

2012. jún. 14. 21:44
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
Kedves utolsó: Azt hiszed naivan az élet majd szép lesz, De rájössz egy nap,hogy mekkorát tévedsz :)
2012. jún. 14. 21:57
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

Kedves utolsó vagyok, és fogalmam nincs, mire írtad azt, amit. :)

Éppenséggel lehet, hogy tényleg fáradt a férj, de ha bohócot ver, hát kedves egészségére.

"engem nem zavar,

hogy a kérdező férje

nélkülük megy a játszótérre"

/magyar népdal/

2012. jún. 14. 22:03
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
Milyen műszakban dolgozik a férjed? Miért akkor mész le a játszóra, ha otthon van? Ha dolgozik, és ezért vagy egyedül a játszón, az miért esik rosszul? Gondolj arra, hogy amelyik apuka lent van, lehet hogy épp munkanélküli és a GYED-ből él a család... Akkor is irigyled őket? Én direkt úgy szervezem a napom, hogy mire hazaér a férjem, kész legyen a vacsora, a kicsi még épp aludjon, míg megesszük,játszunk egy kicsit, szopizik, segíthet a férjem fürdetni, olvasunk mesét, és hullaként omlunk az ágyba mindketten... Hétvégén, ha nagyobb ebédet készítek, mert jönnek hozzánk vendégségbe, a férjem megy le a játszóra a gyerekkel, hogy nyugodtan tudjak főzni. Együtt nagyon ritkán járunk le, de a gyerekkel ő is elég sokat foglalkozik - a lehetőségeihez mérten. 24N
2012. jún. 14. 22:23
 10/11 anonim ***** válasza:
80%
Szombaton pihenjen. Vasárnap meg menjetek le a gyerekkel 1 órára a játszóra. Ha ennyire se hajlandó, ott más gond van. Ennyi bele kell, hogy férjen a legfáradtabb apukának is. Valószínűleg azok az apák is dolgoznak hétközben, akiket hétvégén látsz gyerekezni.
2012. jún. 14. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!