Anyukák, apukák! Ti el tudnátok fogadni, hogy a lányotok egy nála 18 évvel idősebb férfivel van együtt?
Hihi, 20 éves vagyok, a párom 38. :-)
Anyukám annyit mondott hogy remélem nem tervezek hosszú távra vele. Ez 2 éve volt, azóta befogadták és szeretik. Tudják hogy komolyan gondoljuk. Mellesleg mindenki tudja aki ismer hogy nem egy átlagos 20 évesével felel meg a gondolkodás módom. Szóval nem lepődtek meg.
Apukám nagyon nem tolerálta pedig ő és a felesége között 14 év van... És 16 éves volt a lány amikor összejöttek.. De azóta ő is elfogadta és támogat mindenben.
Miért szomorú?
Szomorú az ha két ember eleve nem egymáshoz illő, mégis a társadalmi, közösségi, családi, baráti nyomásra összeállnak mert ők így "álompár" lesznek...
Aztán jön a válás, gyermekek csonka családban...
Vagy maradnak együtt, egyik erre, másik arra csalja a párját... Na ez szomorú.
Nem biztos ám az hogy ha megfelelünk a hagyományoknak (amiknek az alapja földbirtok egybentartása) akkor az a boldog élet záloga.
Sokkal több ilyet láttam mint korkülönbséges dolgot.
Ami a nagy korkülönbség miatt előfordulhat és láttam már az az a veszély, hogy a 18 éves felnő, szerény, szelíd lányból határozott, vagány és érett nő lesz aki már nem tud (vagy akivel már nem tudnak) együtt élni a párja. Ha képesek együtt változni vagy elfogadni egymást nagyobb változások esetén is akkor nem lehet gond. De ez nehéz lesz majd 7-12 év múlva.
10 év múlva töltöd a 30at. Ő meg majdnem 50 lesz hej haj csuhajja nagypapi szex prosztata gondok.
25/F
Biztos nem lenék elragadtatva a dologtól, de nem szólnék bele. Joga van párt választani, nem a középkorba élünk, hogy megmondjam neki, hogy kivel kezdhet.
A szívem mélyén pedig reménykednék, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.
"50 lesz hej haj csuhajja nagypapi szex prosztata gondok. "
D
Én 43 vagyok, informatikus. Terület nézéskor a 20-30 as kollégáim megkerülik a 20 méteres kerítést, én átugrom. Sehol nincsenek tőlem se erőnlétben se mozgékonyságban. Legtöbbjüket hátrakötözött kézzel is "megoldanám".
Vannak üdítő kivételek de a leggtöbbjük hát...
Kinézetre a hölgyeknek biztosan tetszenek mert látszat-izmosak de se erő se kitartás, se ügyesség nincs bennük.
Én is éltem amúgy 17 éves korkülönbségben még régebben, nekem nem jött be a kapcsolat hosszútávon, de nem tartom kizártnak hogy működhet.
Az alapalvem az, hogy ha itt és most jól működik valami akkor felesleges a múlton rágódni vagy a jövő miatt aggódni mert ha a most jó jónak kell lennie a jövőnek is. Ha a hölgy úgy látja hogy kezd kevés lenni hozzá a párja akkor szól neki hogy edzegessen és annyi. Az ember egészsége befektetés-függő, amennyi időt, energiát és munkát raksz bele annyira lesz jó. Én 10 éve voltam utoljára orvosnál, akkor is himlős lettem :)
Ha valaki rendszeresen sportol, edz az sose lesz beteg, mindig lesz energiája mindenre ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!