Idősebb nő, fiatalabb férfi? Szeretném ha olyanok irnának akik ilyen kapcsolatban élnek. Én 29 vagyok,ő 23,jól megvagyunk 1 éve együtt is élünk.
én 26 vagyok, ő 22, és nemsokára megszületik a közös kislányunk :)
sose gondoltam volna hogy fiatalabbal jövök össze, mindig 5-10 évvel idősebb pasijaim voltak, de hát mégis, és ez lett a vége :)
Van, akinél működik, van, akinél nem, én el nem tudnék képzelni magam mellett egy fiatalabb pasit, de biztos van, akinél működik.
Ismerek egy nőt, aki a férjénél idősebb, nem tudom, pontosan mennyivel, van egy fiuk is, már felnőtt, a férj nemrég hagyta el a feleségét egy fiatalabb nőért, kb. 20 év házasság után, persze valószínűleg más is volt, ami miatt nem működött, de nekik nem működött. Ismerek rokoni körben is egy példát, de ott kevesebb, mint 1 év volt a korkülönbség, nekik működött, a férj pár éve halt meg.
Szerintem nem számít pár év korkülönbség a nő javára.A nők áltagéletkora amúgy is magasabb,sokkal több az özvegy nő mint férfi.Egyébként lehet egy pasi huszonévesen is komoly gondolkodású családcentrikus ember,és vannak olyanok is akiknek sosem nő be a fejük lágya,50 évesen is megbízhatatlanok.Köztem és a férjem közt is 3 év van,én vagyok az idősebb,és ez soha nem jelentett problémát,ránézésre mindig Őt gondolják idősebbnek nálam,talán a mackós komoly kinézetű alkata miatt.
Szerintem egy kapcsolatban az a lényeg,legalábbis az én számomra nagyon fontos,hogy ne cserélődjenek fel a szerepek,a nő maradjon nő,és akarjon is az maradni,a férfi pedig legyen talpig férfi.Mind a viselkedésében,mind a családi életben való szerepében.Nekünk 3 gyerekünk van,és nagyon jól megvagyunk,boldognak mondhatom a házasságunkat.A férjem nagyon jó férj,apa,és családfenntartó,biztos egzisztenciát teremtett magának,nekünk.Hogy őszinte legyek,23 évesen kicsit fiatalnak tartom még a párodat,de Te ismered Őt.Lehet,hogy úgy érzi kiszórakozta már magát,és jöhet a család kötöttség.De azért ezt nagyon meg kell gondolni,mert nagy baj,ha évek múlva jön rá,hogy Ő még szórakozna bulizna...stb..de már gyerekek vannak feleség,akikért felelősséggel tartozik.Én is féltem ettől,de azt hiszem így,hogy már Ő is 30 felett van nem kell ettől tartanom.
Ha bizonytalanok vagytok,akkor inkább várjatok a családalapítással,legalábbis a gyerekvállalással pár évet.
Ahogy telik az idő,egyre kevésbé fog számítani a korkülönbség.90 felett pedig már abszolút nem fog érdekelni benneteket:-))))))
Sok boldogságot,minden jót nektek.
Én 32 éves vagyok a férjem 27 éves. Nem gondolkodtam a házasságunk előtt azon érett-e az apaságra. 5 éve vagyunk házasok és van két csodálatos kisfiúnk. Az első kisfiú születésekor voltak bennem kétségek, de amint a kezébe vette elmúlt. Természetes neki,hogy a gyerekekkel foglakozik. Nem a korkülönbségen múlik,hogy egy házasság működik-e vagy sem. Ennél azért jóval többről van szó.
Mi még gondolkodunk a harmadikon is, csak előbb a pici is legyen kb 3 éves.
Az meg,hogy öregszünk? minden ki, s ahol a férj kikacsingat, vagy épp a feleség egy házasságból ott alapjaiban van baj. Ott nem lett volna szabad holtodiglant mondani. Szerintem egy házasság legfőbb alapja a kölcsönös bizalom, szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!