Idősebb nő, fiatalabb férfi? Szeretném ha olyanok
irnának akik ilyen kapcsolatban élnek. Én 29 vagyok,ő
23,jól megvagyunk 1 éve együtt is élünk.
Miért kell lepontozni az olyan válaszokat, aki a kérdésre válaszolva példát hoz, működésre és nem működésre?
2008. dec. 18. 14:59
Bocs,de én csak rosszat tudok irni.Anyukám (most 55 éves) 13 évig volt együtt egy nála 6 évvel fiatalabb férfivel.Lett tőle egy öcsém,aztán 13 év után(2006-ban)a pasi lelépett egy anyukámnál 16 évvel fiatalabb nővel.Hát ennyi a történet.
2008. dec. 18. 15:26
a férfiak később érnek és később öregszenek a nőkhöz képest. ettől függetlenül mért ne működhetne egy olyan kapcsolat ahol a nő az idősebb? egész életemben a 2-3-4 évvel fiatalabb fiúkhoz/férfiakhoz vonzódtam, férjem is fiatalabb nálam, igaz ő csak 1 évvel. Működünk, nagyon is jól. a kapuzárási pánik idején valóban le szoktak lépni a férfiak jóval(!) fiatalabb nőkkel. szerintem ha ez megtörténik, független attól, hogy a feleség a férjnél fiatalabb vagy idősebb.
2008. dec. 18. 16:04
Szia. Én azt tudom mondani, hogy sok pasi ilyenkor úgy fogja ezt fel, mint jó tapasztalat. Nem akar örökké veled lenni. Szeret, de csak a kíváncsiság hajtja és most éppen elege lett a fiatal kislányokból és egy időre egy idősebb nőt akar.
De ez nincs mindig így! Ja és én olyan 40es nőkről beszélek. Köztetek alig van pár év, nem hinném hogy annyira más lennél, mint ő. :)
Szerintem kérdezz rá, és figyeld a reakcióit. Esetleg lehetne egy olyat, hogy azt mondod pozitív lett a teszt. Közbe meg mégsem... aztán meglátod mit lép. Ha nem gondolja komolyan le fog lépni még az elején. Mert bezárva érzi magát. Ha minden ok, akkor később mondod h úgylátszik tévedett a teszt stb. de ha ő is úgy gondolja próbálkozhatnátok megint. vagy valami hasonló.
Legyél elővigyázatos! De szerintem tényleg nincs köztetek sok év. Egyáltalán nincs. De te látod, mennyire érett a párod.
2008. dec. 18. 16:41
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ erre nem is számitottam! Nagyon jó volt olvasni őket! Igazatok van abban hogy egy tőlem idősebb vagy egykorú is ugyanugy leléphet akár egy fiatalabbal. Nekem is talán a legnagyobb félelmem az öregedés. Nem látszik rajtunk a korkülönbség hála égnek sőt van hogy fiatalabbank néznek mint őt de hát ez nem biztos hogy mindiog igy marad. Pozitiv tesztel nem kell próbára tennem mert nekem van már egy 5 éves kislányom és öt nagyon szépen neveli imádják egymást,sőt 3 hónappal ezelőtt terhes voltam csak sajnos elvetéltem. Szóval csak azért voltam kiváncsi több ember véleményére mert azért az ember elgondolkodik ilyenkor pontosan ezen amiket Ti is irtatok hogy nehogy pár év mulva hagyjon ott a gyerekekkel. Szeretem és Ő is szeret,persze megvannak a minden napi vitácskák de azthiszem egyikünk sem tudná elképzelni a másik nélkül. Mégegyszer köszi a véleményeket de ha van még szivesen olvasom!
Ja értem, akkor ne haragudj azért a pozitív tesztes becsapós dologért :) Bocsánat.
Szerintem akkor, csak egyszerűen kérdezz rá, hogy komolyan gondolja-e mert a kislányod és a következő baba szempontjából is jó lenne, ha biztosan számíthatnál rá. Szerintem úgyis azt mondja, természetesen.
Sok boldogságot kívánok nektek és szép karácsonyt!
2008. dec. 19. 14:50
Én már fél éve szerelmi kapcsolatban élek egy 24 éves férfival. Én pedig 37 éves vagyok. Tehát 13 év a korkülönbség. Komolyan soha nem gondolkodtam azon, hogy ha tartósan együttmaradunk, akkor mi lesz 10-15 év múlva. Hogy esetleg elhagy majd egy fiatalabb nőért. Én úgy gondolkodom, hogy akármeddig is tart a szerelmünk, 1,2,5,10 vagy 20 évig, addig is boldog vagyok és kiélvezem ezt a rövid vagy hosszú időt. Kedvesemnek van már gyermeke és bár nem érettebb a koránál, de alkalmasnak tartom az apaszerepre, még akkor is ha egy kicsit felelőtlen ember. A gyereknevelésbe mindenki belejön hamar és egy fiatalember is szeretheti úgy a gyermekét, mint egy 5-10 évvel idősebb, érettebb férfi.
2008. dec. 20. 11:10
18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak is köszönöm szépen a válaszát ő is nagyon megerősített! Ugyérzem talán több pozitiv választ kaptam mint negativat,ugyhogy jobban érzem magam:-) Mégegyszer köszönöm mindenkinek aki hozzászólt!
A barátnőm 45 éves, én 25 éves vagyok. 1 éve vagyunk együtt.
Nagyon szeretném vele leélni az életem, átkozom a sorsot amiért nem vagyunk egy korban de sajnos nem fog örökké működni.. Nem tervezek vele túl hosszú távra (ő se velem, megállapodtunk ebben és nagyon sajnáljuk)
Sajna ez van.
25/F
2012. jún. 15. 15:46
Kapcsolódó kérdések: