Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ebből? 5éve vagyunk együtt a barátnőmmel, idősebb tőlem 4 évvel, és mostanába folyton azt hajtja hogy nemtud dönteni hogy velem legyen vagy sem:O?
Pontosan mennyi idős vagy?
Mi bajod van ezzel? Szakítani fog. Legalább találsz másik lányt. Új cicit és p. fogsz nézegetni, nem ezt a meguntat!
"Azt mondja azért,mert fél hogy nekem mi lenne a jó."
Mekkora egy kamuszöveg ez a csaj részéről... Itt csak egy valaki fontos, mégpedig az "ÉN". Magyarul a barátnőd így próbálja megnyugtatni a saját kis lelkét, hogy miattad dönt majd úgy ahogy. Már rég eldöntötte magában, hogy szakít veled. Sajnálom, de sokkal jobb ha szakítasz vele.
Mar nem szerelmes beled,csak nem tudja hogyan mondja meg.En a helyedben otthagynam,ha ennyire bizonytalan es gyenge,engem ne keszitsen ki idegileg.
28/n
amikor összejöttetek te csak 12 éves voltál? OMG ki kezdeményezett?
Lehet h a csaj azon problémázik h előbb fog megöregedni mint te és akkor te tuti h le fogod cserélni.
Mi lett végül kettőtökkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!