Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az idősebb párok, akik régebb óta vannak együtt már nem járnak kézen fogva, nem ölelgetik és egymást és nem smárolnak nyilvánosan?
Láttam a buszon egy férfit és egy nőt(kb 40 évesek) akikről tudom hogy házasok és gyerekük is van. Úgy beszéltek egymással a buszon mint két ismerős.
A fiatal tizenéves párok meg állandóan ölelgetik egymást meg smárolnak.
Ismerek egy másik párt (30 év felettiek), 3 gyerekük van de soha nem láttam őket még kézenfogva se. Állítólag amikor fiatalok voltak és még nem voltak házasok akkor minden nap a srác(akkor még srác) háza előtt ölelkeztek, smároltak.
Idős nyugdíjas házaspárokat se láttam még kézenfogva sétálni.
attól még hogy az utcán nem falják egymást, vagy nem járnak kézen fogva, nem jelenti azt , h nem szeretik egymást,de csak hogy mondjak is valamit, ez csak az egyik véglet, Pesten lakok, és most h itt a nyár, az idősebbek is többet sétálnak a városban és képzeld fogják egymás kezét, sőt nem rég láttam egy 70 éves párt átölelték egymást és úgy sétálta, nagyon aranyosak voltak...
Szal nem mindenkinél van ez... És a legtöbben már úgy gondolják h ez nem mindenkire csak két emberre tartozik, ennyi...
Angel
én láttam már öreg párokat kézenfogva sétálni.Szerintem nagyon arik voltak^_^
Szerintem fiatalkorban még izgalmasabb ez az egész,mint házasság meg pár gyerek után.A szenvedély szeretetté szelídül.(jó esetben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!