Hogy érjem el, hogy az anyósom ne idegesítsen minden rezdülésében? Szegény néha tényleg nem is csinál effektív semmit, mégis már akkor feszült vagyok, ha a közelemben van. Vagy ha a férjem hozzá szól. Ráadásul együtt is kell laknunk..
Hát már pár éve próbálgatjuk, de nem nagyon megy. Vannak időszakok amikor jól elbeszélgetünk, de alapjában mindig érződik valami feszültség közöttünk.
Volt egy férfi az életében, akivel megszűnt a viszony és hozzánk költözött.
és nem tudom megmagyarázni, hogy mi ez a feszültség.
Rengeteget gondolkoztam rajta, próbálom másként is figyelni a helyzeteket , de nem jövök rá.
Miért idegesít?Rosszindulatú,beleszól a dolgaitokba,a férjed megpróbálja ellened hangolni,vagy mi rosszat tett?
Ha nem,viszont jóindulatúan otthont adott nektek,szeret benneteket,jóindulatú és segítőkész akkor inkább próbáld megkedvelni,de legalábbis legyél neki hálás.
Sajnos én is így vagyok az anyósommal,de az enyém rengeteget tett érte,nagyon sok aljasságot elkövetett ellenem ellenünk,állandóan furkálódott ármánykodott,gonoszkodott.
Szerencsére nem lakunk együtt,de közel.
Mondjuk mi megtartjuk a távolságot velük.
20,14 vagyok.
Hozzátok költözött???Ekkora butaságot hogy csinálhattatok?
Jobb távolról szeretni mint közelről gyűlölni.
Szerintem költözzetek szét,vagyis költözzön el a mama.
Ez nem egészséges így élni hosszútávon,még akkor sem ha jóban vagytok.
Bele-bele szólogatna, de a férjem persze nem hagyja. Még ez a szerencsém. Én hálás vagyok neki, hogy olyan férfit nevelt nekem, min t a férjem, és minden másért is, de egyszerűen egy megmagyarázhatatlan dolog van kettőnk között.
Soha senki iránt még nem éreztem így.
Nem viselkedik természetesen. Nem tud. Ezt már megállapítottam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!