Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érjem el, hogy az anyósom...

Hogy érjem el, hogy az anyósom ne idegesítsen minden rezdülésében? Szegény néha tényleg nem is csinál effektív semmit, mégis már akkor feszült vagyok, ha a közelemben van. Vagy ha a férjem hozzá szól. Ráadásul együtt is kell laknunk..

Figyelt kérdés
elköltözés még odébb van, de az ellenszenvem egyre közelebb
2009. aug. 9. 19:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Keresd meg a gyenge pontját,s azt szeresd benne..:)
2009. aug. 9. 21:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy csak túl sokat van együtt veled? Ugyértem, hogy nincs lehetöséged egyedül lenni a mama nélkül?

Mert ha igen, akkor jot tesz, ha valami napirendet dolgoztok ki, hogy mikor legyen ott veled és mikor hagyjon egyedül: pl. délelött együtt fözni vagy egyéb munkákat csinálni, estefelé meg mindenki a saját szobájában van, vagy (ha van kert) ott is különbözö részeken tartózkodik.

2009. aug. 10. 08:14
 13/13 A kérdező kommentje:

Áááá főzni vele egy öngyilkosság lenne! Mindenbe beleszól olyankor, mindent másképp csinál, mint én. Véleményem szerint főzni sem tud...

Azt , hogy nem természetes úgy értem, hogy nem tudja elengedni magát. Felvesz egy viselkedési stílust, és minden helyzetben azzal él. Pl. kioktató stílus

Amikor beszél a nagynénjével, akkor vele is ebben a stílusban beszél, mert azt gondolja, ez a helyes vagy ettől okosabbnak tűnik.

vagy például a sértődött stílusa

olyankor aztán mindenre sértődötten válaszol, a legártalmatlanabb kérdésre is kiereszti a tüskéit

Asszem ez a legjobb szó rá, hogy teli van tüskékkel, és be van zárva a kapuja.

2009. aug. 10. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!