Hogy érjem el, hogy az anyósom ne idegesítsen minden rezdülésében? Szegény néha tényleg nem is csinál effektív semmit, mégis már akkor feszült vagyok, ha a közelemben van. Vagy ha a férjem hozzá szól. Ráadásul együtt is kell laknunk..
Nem lehet, hogy csak túl sokat van együtt veled? Ugyértem, hogy nincs lehetöséged egyedül lenni a mama nélkül?
Mert ha igen, akkor jot tesz, ha valami napirendet dolgoztok ki, hogy mikor legyen ott veled és mikor hagyjon egyedül: pl. délelött együtt fözni vagy egyéb munkákat csinálni, estefelé meg mindenki a saját szobájában van, vagy (ha van kert) ott is különbözö részeken tartózkodik.
Áááá főzni vele egy öngyilkosság lenne! Mindenbe beleszól olyankor, mindent másképp csinál, mint én. Véleményem szerint főzni sem tud...
Azt , hogy nem természetes úgy értem, hogy nem tudja elengedni magát. Felvesz egy viselkedési stílust, és minden helyzetben azzal él. Pl. kioktató stílus
Amikor beszél a nagynénjével, akkor vele is ebben a stílusban beszél, mert azt gondolja, ez a helyes vagy ettől okosabbnak tűnik.
vagy például a sértődött stílusa
olyankor aztán mindenre sértődötten válaszol, a legártalmatlanabb kérdésre is kiereszti a tüskéit
Asszem ez a legjobb szó rá, hogy teli van tüskékkel, és be van zárva a kapuja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!