Engem nagyon zavar hogy kilépek az utcára és mindenhol szomorú arcokat látok, én mindig próbálok optimista lenni, és mindig azt mondom míg tudok mosolyogni addig nincs nagy baj. Erről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Kilépek az utcára és szomorú embereket látok,sehol egy mosoly.Van egy mondás miszerint ne vigyük haza a munkahelyi problémákat,akkor miért nem így cselekszünk?Elvesszük a másik ember jókedvét.És ráadásul akik komoly harcot vívnak a halállal,ők is tudnak mosolyogni.2012. jún. 27. 11:45
11/12 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele hogy lehet hogy mindenkinek csak egy élete van és akkor miért ne érezhetném jól magam. Minek állandóan szomorkodni? Örülök ha megismerek más embereket és jól érzem magam velük. Persze én is szoktam szomorú lenni mert nekem is vannak problémáim.
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm 11.-es a normális válaszod :)én is így vagyok vele
2012. aug. 7. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!