Egy édesanya nem akkor boldog ha a gyermeke is boldog? Vagy jobban érzi magát ha a gyermeke szomorú?!
"Egy édesanya nem akkor boldog ha a gyermeke is boldog"
De igen, éppen ezért akarta volna neked a legjobbat. Akivel ugyanúgy megvan a szerelem, az összhang, a boldogság, mint a mostani pároddal, ráadásul még garantáltan sosem kellett volna azon gondolkodni, hogy a villanyszámlát fizetitek be, VAGY a gyerek iskolai kirándulását... de majd rájössz te is, hogy szerelemmel nem lehet jóllakatni egy családot. Természetesen te választasz, de ne haragudj anyukádra sem, mert biztosan nem akar neked rosszat. Úgy vélem, jelenleg ő az, aki tiszta fejjel jobban átlátja, hogy milyen jövő vár rád a párod mellett.
Köszönöm a válaszokat :)
De eddigi életem során egyik párom sem volt neki jó.
Mindig volt valami problémája.. Túl kövér,túl sovány... Soha nem lenne a jelenlegi párom mellett ilyen problémám hogy mit fizessünk be, csak nem tudnánk el menni Bora-Borára nyaralni. Hanem élnénk mint az átlag emberek a mai világba. De anyukámnak semmi nem elég. Nem haragszom rá, 5 éve egyedül nevel,mert édes apám lepattant..Csak meg szeretném vele értetni hogy mint minden ember én is a saját káromon tanulok,ne úgy kezeljen mint egy 3-évest..
Pontosan, az én páromban is mindjárt ez villant fel.
És most be nyögte hogy igaza van Anyukámnak találok jobbat meg szebbet meg gazdagabbat.! De kérem szépen nekem ő így jó ahogy van és így szeretem. Nem anyukámnak fog gyereket csinálni,meg nem anyukámmal fog élni. Akkor miért kell mindent tönkre tennie ?? De én hiába beszélek neki.. Csak üvölt, és én vagyok a sz@r.
Úgy fog kezelni mint egy háromévest, amig élsz, az enyém is ezt csinálja, pedig már 33 éves vagyok.
Anyukád a saját élete kudarcát akarja a tiedére rávilágítani, ezért rossz lehet néznie hogy te boldog vagy ő pedig nem az. Sajnos van ilyen, én addig nem beszélnék vele amig így viselkedik, megmondanám neki.
Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval,ezért nem ismétlem el....
Csupán annyit fűznék a témához,hogy a megnyilvánulásodból látszik az éretlenséged.Majd amikor Neked is lesz gyermeked akkor fogod érezni azt amit most a Te Édesanyád.
Arról már nem is beszélve,hogy ha véletlenül nem úgy jön össze a nagy szerelem ahogy most szeretnéd akkor mi lesz?
Gondolj csak bele ha most magadra haragítod a családodat akkor később kinek a vállán fogsz sírni?
Nem mellesleg :Én éppen egy Lányos Anyuka vagyok. ...És ha az Én lányom akarna esküvő előtt elköltözni akkor borzasztó szomorú lennék. Gondolom nem ez volt a Te Anyukád álma sem.
Egyébként mégis hány éves vagy?...Miért csak nyári munka?
Ebből arra következtetek,hogy még nem jártad ki a sulit sem. Akkor meg mégis mit szeretnél?
:-)
Ebben lehet igazság hogy az ő életének a hibáit javítgatja az én életemben. Én 19 éves vagyok a párom 34.Először csak nyárra,és majd meglátjuk. :)
Puszedly: A család szó túlzás.Nekem csak édes anyám van meg egy nővérem de ő elég messze él tőlünk.Nem hiába csak 2 utcányira akarok költözni,hogy minden nap láthassam édes anyámat,mert IMÁDOM SZERETEM de nekem is szükségem van egy kis szabadságra.Megfulladok mellette.Tisztellek amiért te így vélekedsz,de az én Édesanyám egész pici korom óta azt rágta a számba hogy esküvőt NE mert az övé is tönkre ment..És még suliba járok,szakmám már van,most érettségin vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!