Ti milyen kapcsolatban vagytok édesanyátokkal?
Az én anyám alkoholista,azok közül is az agresszív fajta.Előbb ütött,mint kérdezett.Pokol volt a gyerek korom mellette.Amióta elköltöztem 18 évesen,én azóta nem találkoztam vele.Apámmal tartom a kapcsolatot,és tőle tudom,hogy él még.(bár ez sem nagyon érdekel)
40/N
Ő a legfontosabb ember az életemben, őt szeretem a legjobban a világon, ő az egyetlen, akire tudom, hogy mindig számíthatok. Mindent elmondok neki, tulajdonképpen ő az egyetlen, aki előtt tényleg nem titkolózom.
26 N
Utálom őt, gyűlölöm.. és ha lenne egy fegyverem már rég nem élne.
Mindent, de mindent titkolnom kell előle, mert egyszerűen félek tőle. Rendkívül aggresszív természetű, az a fajta akinek mindig mindenben igaza van, nem tűr ellentmondást, nem hallgat észérvekre, nem érdekli semmi és senki csak önmagam, na meg az ékszerei..
Bármit tettem, az sose volt jó.
Ha van valami, én vagyok az oka.. megbetegszik, nincs pénze, ideges, rosszul aludt...
És iszonyú kiszámithatatlan a természete. Egyszer olyan, mint valami feldobott drogos tini, máskor meg mint valami részeg szörnyeteg.. félelmetes.
Utálom őt, mint a sz_rt. Az egyetlen ember a Földön, akivel nem tudok megmaradni 2 percnél tovább egy légtérben, mert abból hatalmas orditozás, sírás, hiszti lesz..
tavaly szeptemberben rácsaptam az ajtót és azóta nem láttam. kínszenvedés volt a gyerekkorom, vert ahogy éppen nem szégyellt(még egy 5 éves gyerek megrúgdalása is belefért neki), megalázott mindenhol, mindeközben magához láncolt, börtönben tartott. igyekeztem menekülni előle, már óvodába is egyedül jártam. neveltem a tesóimat, amíg ő ivott vagy a pasijai után sóvárgott, mindezt apám mellett.
21 évig kínzott, zsarolt a pénzzel(amiből ő egy fillért nem keresett meg, mert életében nem dolgozott), fenyegetett, gyötört és hülye meg mindenben segítettem, támogattam, de mindig újra az emberbe rúgott. hát összepakoltam és eljöttem végül én is. nincs senkije, a család gyűlöli, mert mindenkivel ezt csinálja, barátai nincsenek, apám új életet kezdett. már csak az öcsém él vele, ő is csak addig, amíg muszáj.
nem érdekel, hogy mi van vele soha többé. az egyetlen lánya sem létezik a számára többé.
A legeslegjobb anyuka a világon, nagyon jó a kapcsolatunk, mindent el tudok mondani neki és kíváncsi vagyok a véleményére. Apukámmal szintén ilyen a viszonyunk. Ezért olyan nehéz önállósodni a párommal, mert nehéz kirepülni a szerető családi házból.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!