Meddig lehet élni egy bizalom nélküli kapcsolatban?
Sziasztok!
Úgy értem érdemes e maradni egy bizalmat vesztett kapcsolatban, vagy fel lehet venni a harcot ellene és újra vissza szerezni.
Ha van tapasztalat, meg köszönöm a válaszokat.
semeddig.
Bizalom nélkül sz.rt se ér egy kapcsolat (már bocs)...
Ha az elment, nem hiszem vissza lehet szerezni.
5 éve vagyok a párommal, fél év után azt mondta nem bízik bennem (pedig soha nem adtam rá okot, csak ez nála ilyen dili volt) az volt az a pont, ahol úgy döntöttem szakítok Vele.
Aztán mégsem tettem, később megnyílott és megtanult bízni. A mi kapcsolatunk évek óta a bizalom védjegye alatt működik, és sosem adnék okot arra, hogy ne így legyen.
Én EGYSZER mindenkiben megbízom. Másodszor már nem.
az attól függ. az én férjem egy illojális barlanglakó, de annyi minden köt minket össze, h berendezkedtem erre az állapotra.
nem olyan, de a gyereknek jó apja, és viszonylag kedélyes a hangulat otthon, ami mások szerint harmónikus...
nem hagyom el, mert én többet az életbe pasival nem kezdenék, és ahhoz nem elég rossz, h a magányt vállaljam
én 3 éve vagyok a barátommal.
3 éve nem bízom benne, ugyan nem csalt meg soha, de mindig kihasználja az alkalmakat flörtölni.
mai nap sem bízom benne.
pont most akartam egy hasonló kérdést kiírni.
hogy így éljem le vele az életem,mert amúgy meg azt akarja, hogy hozzá költözzem, meg ilyesmi.
de minden társaságban "kiszúr" magának valakit....
jelenleg próbálok kifelé tekintgetni a kapcsolatból.
de a páromon kívül nem tetszik senki :(
én így bírom.
előző vagyok
a 3-as jé, mennyire hasonlít rám.mindenben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!