Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti pukiztok a barátotok, férjetek társaságában? Állítólag ez a teljes bizalom jele, és ha nem csinálod akkor nincs minden rendben a kapcsolatban! Igaz ez szerintetek?
Ez neveltetés / szocializáció kérdése szerintem. Akinek a családjában "divat" volt pukizni, az valószínű a párja előtt is csinálni fogja, mert számára így természetes... Akit meg arra neveltek, hogy a pukizás hűű de csúnya dolog, meg a szülei se csinálták egymás előtt, az meg hiába bízik meg a párjában teljesen, nem fogja előtte csinálni... Ennek semmi köze nincs bizalomhoz!
Persze ennek vannak változatai is :) Meg ittvan még a büfizés is... Meg ugye lehet olyan is, hogy az egyik fél ilyen, a másik meg olyan... Lehetne erről sokmindent írni :) Pl nálunk úgy volt, hogy anyum pukizik is meg büfizik is előttünk, apa meg nem... Én a kettő közt vagyok, büfizni szoktam előttük, pukizni viszont soha senki előtt nem szoktam és nem is akarok :)
18/L
Háát, nálam csak akkor suttyanik ki, ha nem egy helyiségben vagyok vele, de előtte konkrétan nem.
30/ nő.
Neeem, nem merek! :D
Barátom azt hangsúlyozza, hogy ameddig nem pukizunk egymás előtt, nem is vagyunk "igazi" pár:DD De inkább csak viccnek szánja.
17:52
Amúgy még azt hozzátenném, hogy én még akkor sem szoktam hangosat pukizni, ha tök egyedül vagyok a lakásban, szerintem gusztustalan... Még magam előtt is...
17:54
Nem akarok vitázni ( isten ments), de amit te csinálsz roppant egészségtelen, majd olvass csak utána, ha érdekel, miért szükséges a bélgázokat normálisan kiüríteni.Ez olyan, mintha a böfit visszatartanád.
Én bocs, de szoktam, nem akarok bélcsavarodást és hasgörcsöt kapni.
simán megy a puksi! :D
szoktunk poénból szörnyülködni, hogy fuujjj, de büdi.
de ez egy természetes dolog. a saját otthonomban hadd eresszek már néha egyet.
nem emiatt fog elhagyni.
pl apás szülésnél ennél durvább dolgokat is fog látni-hallani, úgyhogy felkészítem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!